Ylo Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Witam, Generalnie zakupiłem jakiś czas temu npa i btb i przyznam szczerze że sie rozczarowalem ,nie odczułem żadnych efektów ,stosowalem na początku 1 krople btb ,potem mieszalem z npa ,ale bylo tak samo ,zastanawiamw sie czy nie dac jeszcze kedneje szansy pheromaxowi i stad mam kilka pytań,mianowicie : -Czy pheromax jest mocniejszy i lepszy od btb i npa? -czym sie różni zwykły pheromax od oxytrust? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 W jakich sytuacjach używałeś tych produktów? Pamiętaj, że feromony to tylko dodatek, "suplement" osobowości. Całej roboty za Ciebie nie zrobią, ale pomogą, dopełnią Twoje działania. W jakich proporcjach mieszałeś BTB z NPA? Co do Phx - polecam. Mocne feromony do uwodzenia. Wersja Oxytrust zawiera oksytocynę - hormon zaufania, dlatego idealnie nadaje się do związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylo Napisano 10 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Używałem, przed jakimiś spotkaniami, przed rozmowami o prace i ogólnie też w ciągu dnia jak wychodziłem, nie odczułem żadnej pewnosci siebie, lepszego samopoczucia ani zastrzyku energii. A co do używania to robiłem naprawdę rożnie , ale na początku zazwyczaj 1 kropla btb i 1 npa, potem przerzuciłem sie na 2 krople npa ale też tak samo..zastanawiam sie generalnie, czy nie dać sobie ostatnią szanse z feromonami właśnie z Pheromaxem próbką. I mam co do tego też pytania.-Na ile mniej wiecej starcza próbka?-Czy pheromaxa można uzywać także w ciagu dnia -Czy to jakie perfumy sie stosuje , ma jakieś znaczenie ? Dodam ,ze do Btb i Npa Używałem dokładnie tych perfumhttps://www.amazon.com/EMOTION-Pierre-Cardin-Deodorant-Natural/dp/B007Z8VTMI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 to ja ci powiem , że przy BTB prawie wcale efektów. Przy NPA tylko miałem większą pewność siebie. A przy pheromax od razu widziałem efekty z drugiej strony. Teraz zastanawiam się nad tym nowym Usecrible. Może to będzie feromon taki dobry do codziennego uzytku. Bo pheromax jest mocno sexulany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SterSky Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Nie odczuwasz zadnych efektow? Zwieksz dawke, bo jesli zauwazysz jakies efekty uboczne np. bol glowy, poddenerwowanie, uczucie ciepla lub jakies inne co powinno dac sie zauwazyc, to stopniowo zmniejszaj dawke. Powinno pomoc. W koncu na pierwszy zakup masz rok gwarwncji, zwrocic mozesz nawet pusty flakon. Dla ciebie moze bedzie odpowiednie 4 krople? Sprawdzaj, i najlepiej jesli bedziesz podchodzil do tego z ciekawoscia, bo inaczej sie zniechecisz do produktu, ktory naprawde dziala i daje efekty. Ja z poczatku tez nie widzialem, nie czulem efektow. Cos po okolo tygodnia zaczelo "dzialac" dlatego pewnie ze znalazlem odpowiednia dawke w ktorej moglem krazyc i dobierac wtedy idealna dawke dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi