Skocz do zawartości

"Wyrywanie lachonów"

adso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Jak zawsze podchodzę do wszystkiego sceptycznie i obiektywnie. Także do feromonów. Zamówiłem jakiś czas temu, powinny jutro dotrzeć do mnie. Konkretnie Pheromax i NPA. Zainteresowałem się tym ponieważ wszystko co intrygujące, jest dla mnie ciekawe. Tak jak kobiety. Do tej pory raczej utrzymywałem bliższe kontakty jedynie z osobami dobrze mi znanymi, z którymi mam poza tym o czym porozmawiać. Przeważnie nie było typowego "wyrywania lachonów", ponieważ jestem przeważnie tak zajęty, że nie mam na takie zabawy czasu. Lepiej raz a dobrze. Poza tym znam swoje ograniczenia i braki i staram się je nadrabiać gadaną, eleganckim i czasem nieco bardzo oryginalnym ubraniem. Interesuje mnie głównie spontaniczne zainteresowanie się moją osobą. Muszę powiedzieć, że z uparciem przeczytałem niemal całe ferum i już pewne przemyślenia na temat stosowania i skutków mam. Jak to będzie w praktyce, to się dopiero okaże. Idę niedługo na imprezę, gdzie będzie okazja się o tym przekonać. Dla niepoznaki będę się zachowywał tak jak zwykle, no może poza uwarunkowaniani technicznymi bez których to nie ma szans zadziałać. Mam tu na myśli dawkowania i odległości, plus własna standardowa inicjatywa. Ocena będzie surowa ale sprawiedliwa i na pewno nie pochopna. Zrobię więcej testów. Znam typowe reakcje ludzie na moją osobę, także porównianie będę miał.

Postaram się wszystko na bieżąco zrelacjonować. Jeśli macie jakieś praktyczne uwagi i porady, których do tej pory nie było na ferum to z miłą checią je poznam. :)

Jesli chcesz sie przekonac jak to dziala to nie staraj sie za wszelka cene zachowywac "normalnie". Zachowuj sie tak jak bedziesz mial ochote, bo to jest wlasnie najwieksza sila feromonow: daja ci wiecej swobody i pewnosci siebie i dopiero oddzialywanie na ciebie w polczeniu z oddzialywaniem na innych daje realne efekty.

P.

Tak właśnie zamierzam zrobić. Dlatego napisałem o własnej inicjatywie. Tak zwaną "bajerą" operuje na codzień w tym czym się zajmuję. Interesują mnie jednak realne i widoczne skutki działania tych substancji na przynajmniej 50% osób. Nienaturalne zachowania opisywane na ferum były dość ciekawe. Wiem, że w wiekszości dużo za dużo koloryzowane ale to żadnej problem. Interesuje mnie jedynie nietypowe i normalnie amożliwe zainteresowanie moją osobą. Na pewno da się to jakoś rozpoznać. Bez względu jakby się to objawiało. Pożyjemy, zobaczymy.

Jeżeli naprawdę chcesz się tym bawić to zrób testy na wielu płaszczyznach - wtedy to się robi ciekawe:

z feromonami, bez feromonów, na znajomych, na nowych ludziach, pod wpływem alkoholu, zupełnie trzeźwi - w sumie, jakby dobrze pomyśleć, to jest kilkanaście kombinacji, a jak się niektóre rzeczy połączy to jeszcze więcej.

Jeśli zadziałają to w porządku. Jeśli nie to następnym razem zainwestuję w operację plastyczną :) albo lepszy ciuch, kilo złota i beemke. Ale to raczej traktujcie jako żart.

Tylko pytanie czy przy tylu kombinacjach starczy mu feromonow - ale rzeczywiscie kombinacji jest bog wie ile i tak samo wiele czasu zajmie ci ich sprawdzanie no ale czego nie robi sie "dla lachonow" :lol: ( joke )

Tak zwaną "bajerą" operuje na codzień w tym czym się zajmuję.

Świetnie! To daje Ci już na wstępie spory plus. A tak z ciekawości powiedz mi adso, czym się zajmujesz? Czy zgadnę, jeśli powiem że jesteś handlowcem? :)

Paczka dotarła. Moje pierwsze wrażenia odnośnie zapachu obu specyfików są następujące. W NPA wyczuwa się silną woń alkoholu, lecz jest poza tym coś jeszcze, co wydaje się być dosyć pobudzające po pociągnięciu nosem tego zapachu. Pheromax rzeczywiście po odparowaniu alkoholu pachnie hm... może nie szatnią, a raczej mężczyzną. Dla mnie nie jest on uciążliwy, wystarczy przykryć perfumami i po kłopocie.

Co do działania. Jeszcze na to za wcześnie. Chociaż muszę przyznać, że obiektywnie poczułem lekkie pobudzenie. Dzisiaj wieczorem impreza. Dosyć huczna. Będzie mnóstwo nieznanych mi osób. Idealne miejsce do sprawdzenia.

Sądzę, że jutro wieczorem :) napiszę jakąś ciekawą historię.

Ktoś wchodząc do mnie do mieszkania powiedział, że wyczuwa jakiś dziwny zapach, chyba jakiejś wody. Spoufalałość moich znajomych jest dosyć już duża po jego zastosowaniu. Znajomy zaczął mi opowiadać różne dziwne historie jakie mu się ostatnio przydarzyły. Zauważyłem poklepywania po ramieniu itp.. (np. mojego ojca, a matka powiedziała że lubi na mnie patrzeć i że dobrze wyglądam w starym swetrze :/, ale to może dlatego że się rzadko widujemy i rozmawiamy) Dziewczyna znajomego chciała żebym pożyczył jej jakieś materiały do projektu. Do tej pory takiej sytuacji nie było. Ale i tak zawsze mówiła, że facet taki jak ja nie powinien być sam... Co do "wyrywania lachonów" narazie nie było okazji na nic ciekawego. Małolaty zbyt dużą uwagę przywiązują do powierzchowności. Poza tym wyuzdane licealistki to nie mój klimat. Sprawdze to na osobie, na której mi zależy... Po feromonach odczułem chęć dominowania. Nie powiem czym to się skończyło, ale w każdym razie można się czuć dużo pewniej. Dobry efekt autosugestii.