Gość Raff Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Witam prosze o poradę. Staram sie w Zusie o rentę , pytanie czy dobrym ew pomyslem jest uzycie fero na ta rozmowę, czy np efekt moze byc zupelnie odwrotny. Czyli zamiast wyjsc na osobę chorą nagle bede odebrany w sposob zupelnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andro89 Napisano 31 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2017 Witaj. Jeżeli się starasz o rentę to musisz przedstawić dowody na to że faktycznie jesteś nie zdolny do pracy. Tu nawet feromony nie pomogą. A skoro chcesz uzywać fero tzn że nie do końca Ci się renta należy. Pieniążki idą na takie osoby z podatków Polaków. Jest to wyludzenie. Autorze postu, zastanow sie czy jest ona Ci potrzebna. Jak to przeczytalem dostalem ataku smiechu, po chwili wkurzenia że ludzie chcą mieć coś nie robiąc nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raff Napisano 31 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2017 widzisz za pochopnie mnie oceniles nic nie chce wyludzic bo faktycznie mam problemy ze zdrowiem i mam badania, ale wiadomo jak to jest z ta instytucja bardziej mi chodzilo o ew przychylnosc wiec zanim cos napiszesz , moze najpierw zadaj pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andro89 Napisano 31 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2017 Nie oceniam, lecz twierdze ze aby dostac rente nie trzeba stosowac feromonow, wystarcza mocne dowody na to ze jestes nie zdolny do pracy. Co do fero , ciezko stwierdzic czy to zadziala. Jak juz to cos z socjalnych BTB Mysle ze byl by dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raff Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 dzieki za odpowiedz. Niestety w tym wzgledzie pomimo twardych dowodow wydawało by sie , wszystko zalezy niekiedy od humoru urzednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 Świetnym feromonem socjalnym jest BTB: https://www.feromony.pl/biznes/btb lub jeżeli chcesz preparat perfumowany to The Edge. Myślę, że już pewnie "po ptokach", ale może komuś się przyda na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi