Marecki Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Hej! Mam pytanie dotyczące tych feromonów... Czy ktoś z was je stosował? Jeśli tak to w jakich sytuacjach i jakie były efekty? Jaka dawka? Kupiłem ostatnio te feromony i nie mogę ich rozgryźć. Najprawdopodobniej coś robię nie tak i póki co, nie widzę efektów poza jednym-czuję się niepewnie i dziwnie po ich zastosowaniu.Będę wdzięczny za odpowiedzi i cenne wskazówki. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 (edytowane) Wydaje mi się, że przesadzasz z dawką. Tą kulką powinno się posmarować bardzo mały obszar skóry (mniej więcej pasek 2cm). Pamiętaj żeby przykryć to swoimi perfumami. Jaką ilość stosujesz? Edytowane 14 Luty 2018 przez Cogonieznajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi