puma24 Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 Ostatnio kupiłem sobie ten nowy produkt i jest on moim zdaniem lepszy od pheromax,przekonałem się o jego działaniu stosując pierwszy raz na testy.Było to na weselu,byłem z dziewczyną która tańczyla z gościem a ja sobiew siedziałem sam na krzesełku a tu nagle dosiadła się jakaśnieznajoma dziewczyna i przedstawiła się i mnie poprosiła do tańca byłem naprawde w szoku jestem pod wrażeniem tego produktu, a faceci za każdym razem pytali czy mogą zatańczyć z moją czuli respekt.polecam ten produkt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 hmm od razu nie mozesz tak mowic,przeciez to byl tylko taniec,lepiej dluzej testuj to zobaczysz wyrazniejsze.A co nie wierzysz ze bez feromonow zadna dziewczyna do Ciebie by nie podeszla Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 A miałeś wcześniej jakieś przygody? Bo napisałeś, że jest lepszy od Pheromaxu, więc musiałeś go wcześniej uzywac. Jak działał? Były jakieś śmieszne/ciekawe podobne sytuacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 hmm od razu nie mozesz tak mowic,przeciez to byl tylko taniec,lepiej dluzej testuj to zobaczysz wyrazniejsze.A co nie wierzysz ze bez feromonow zadna dziewczyna do Ciebie by nie podeszla Właśnie, jak to mówię- i bez feromonów ludzie się kochają! Po jednym razie nie powinno się wydawać wniosków, opinii. A miałeś wcześniej jakieś przygody? Bo napisałeś, że jest lepszy od Pheromaxu, więc musiałeś go wcześniej uzywac. Jak działał? Były jakieś śmieszne/ciekawe podobne sytuacje? O tak! Było coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puma24 Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 Tak to prawda ludzie kochają się bez feromonów,ale ja testowałem ostatnio znów i na dyskotece zagadywała do mnie nieznana mi dziewcZyna ale widząc że moja idzie odeszła.A jezeli chodzi o pheromax to można dzięki niemu podrywać ale trzeba najpierw samemu zagadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 30 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 Moim zdaniem waro samemu zagadywać- owszem, jest może trochę stresu, ale jest niesamowita satysfakcja, jeśli JĄ zdobędziesz. A po Pheromaxie dziewczyny same do Ciebie nie zagadują/zagadywały? I czy czujesz pobudzenie? Prawdopodobne efekty stosowania feromonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi