Skocz do zawartości

powitanie

pablos

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na forum swieżak.;)

Chciałem się z Wami przywitać.....:)

Dziś mam otrzymać phx, także zacznę go dorazu testować. Poczytałem już wiele Waszych uwag, informacji jak stosować i.t.p.

A może ktoś ma jeszcze dla mnie jakąś sugestię, dobrą radę..?? :)

Trochę się martwię przedawkowaniem, mam nadzieję, że dam sobie z tym radę.

pozdrawiam Wszystkich

Trochę się martwię przedawkowaniem, mam nadzieję, że dam sobie z tym radę.

to sie nie martw :)

przedawkowywanie to normalne zjawisko,na poczatku stosowania.Co do phx poczatkowo przedawkowywalm przy pelnej dawce,a tera jest to dla mnie najbardziej odpowiednia ilosc.Nie wiem czemu tak jest...

pablos testuj testuj tylko nie oczekuj zbyt wiele!!!

jak już kiedyś napisałem fero naprawde działają i to prawie od razu ale żeby zobaczyć tego efekty trzeba troche poczekać a jeżeli sie nastawisz na to że feromony odmienią twoje życie to możesz zawieść swoje oczekiwania :(

phero naprawde odmienią twoje życie ale bedzie to raczej proces powolny i z początku tródny do zobaczenia ale jeżeli sie już wkręcisz w ten nasz mały świat to zaje**ście ciężko ci bedzie z niego wyjść bo fero uzależniają!:D

pozdrawiam i życze zadowolenia z zakupu 3maj sie świeżak!!!

to nie tak, że to musi odmienić moje zycie. Ja tego nie chcę, bo moje życie jest całkiem fajne..;)

Jestem tylko ciekaw czy fero rzeczywiście działają i czy jeszcze ułatwią i tak już niezłe kontakty z kobietami..;)

Ale dzięki za rady.

pozdrawiam

Po relacjach z ludzmi i po mnie.Teraz jestem wstanie powiedziec wszystko w prost (nawet jechac po kims jak cos mi sie nnie podoba).Jestem bardzo bezposredni.Gada mi sie tez lepiej z dokladmniej ludzie chca z toba gadac.

I mimo ze fero dobrze dziala nie widac zadnego niepokoju u mnie i u ludzi to zawsze po aplikacjii jestem troszke podenerwowany przez jakies 30 min.I tak mam z kazdym fero tak ze nie uwazam by to zawsze byl obiaw przedawkowania