Mauro Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 Mam w tej chwili te wszystki produktu, pheromax- probka, NPA, Chikara - probka, Perception - probka. Zastanawiam sie jaki najlepiej zrobic z tego mix i w jakich dawkach. Kazda sugestia mile widziana Ps; Musze pochwalic sklep ferum.pl, za bardzo szybkie dosterczenie towaru i profesjonalne podesjcie do interesow ze swoim klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adso Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 A ja już czekam trzeci dzień roboczy na moje zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 Ja czasami mam tak ze czekam 1 a czasami dzięki "kochanej" poczcie polskiej trzeba poczekać więcej niż te 2 dni w których ma dojść priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adso Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 Rozwiązań jest kilka: paczka nie została wysłana, została wysłana pod zły adres (w panelu podany jest taki jaki powinien być), listonoszowi się spodobała. Jeśli jej dzisiaj nie dostane, to moja irytacja sięgnie zenitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauro Napisano 16 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2007 Ja mieszkam na drugim koncu w Polski w stosunku do siedziby sklepu a towar dostaje zawsze na drugi dzien Dosyc tego offtopa, temat tyczy sie innej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 ja bym odpuścił mieszanie wszystkiego razem na twoim miejscu sprawdzony mix chikary z npa lub phx perception bym odpuścił osobiście jestem troche do nich zrażony(w sumie tylko jedną próbke złużyłem) fero w nich na pewno jest ale jakoś cieńko kopie wina leży chyba w proporcjach ogólnie poprawia sposób postrzegania Cie przez innych ludzi na lepszy oczywiście ale bez rewelacji moim zdaniem za mało chyba w nich androstenonu który wydaje sie być strasznie stłumiony przez androstenol w większości produktów nawet społecznych za jakie uchodzi P10 czy RM androstenon stanowi około 50% łącznej ilości feromonów w całości produktu a w perception androstenonu jest ledwie 25% jeśli już bedziesz go używał ja proponuje połączyć z NPA którego bazą jest androstenon ale to tylko moja mała sugestia czy z niej skorzystasz to już towja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemonZniszczenia Napisano 3 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2007 Jakie polecacie feromony z tych drozszych np około 300 zł niejestem pewny...lecz chce tym powexperymentowac ake na bardziej gróbsza skale... Czy jest mozliwosc by feromony były niemal tak silnie odczuwalne w odłegłosci conajmniej 6 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi