MACK1975 Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Witam jest dużo napisane o perception ale nie ma jednego czy działają? Piszecie że fatalnie się go dozuje ale dla mnie najważniejsze jest to czy ktoś może potwierdzić jego skuteczność. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 Hmmm dozuje się paskudnie.. nie wiem, ale ten żel jest no... zły:P:P Działa? tak, działa. jest widoczny efekt zarówno na Tobie jak i na innych. Mi robiło się cieplej, byłem nakręcony. Co nie zmienia faktu, że dozuje się paskudnie;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACK1975 Napisano 21 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2007 Dzięki. Myślę że może jakoś sobie poradze z tym żelkiem a jak nazbieram kasy troszkę to kupię sobie NPA lub Pheromax.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi