valery Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 jak w temacie tylko prosze nie piszcie "nie wiem" lub "to na pewno jest bardzo skomplikowany procec" i tyle chce normalnej odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2007 Ooo! Właśnie, też jestem ciekaw, bo jak o tym myślę, to nasuwa mi się na myśl jakaś technologia z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2007 Moja pani seksuolog jak jej opowiedziałem o tym że używam feromonów, to powiedziała mi coś takiego: "Te całe feromony które można kupić to nic innego jak wydzielina spod ogona bobra" He, he, he..! Oczywiście my wiemy, że tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2007 A fuuuj ! Chłopaki.... Ale i ja chętnie poczytam jak to się tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi