Cichy Napisano 19 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 Wiem że perfumy działają dłużej jeśli użyje się najpierw tłustego kemu. Czy tak samo jest z feromonami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 19 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 NIE PROPONUJĘ ORYGINAŁ PERFUM + KREM ZROBI NIEZŁE BAGNO MOŻE JEŻELI UZWA KTOS ZAMIENNIKI ALE NIE POLECAM DOBRE PERFUMY JAK I FEROMONY MAJĄ TO DO DIEBIE ŻE REAGUJĄ ZE SKÓRA TZN SA ROZKŁADANE PRZEZ FLORE BAKTERYJNA I NP . PERFUM OSIĄGA SWÓJ PRAWDZIWY ZAPACH W POŁĄCZENIU Z PH TWOJEGO CIAŁA NAWET PO 2 H OD APLIKACJI KIEDY ULOTNIA SIE Z NIEGO WSZELKIE DODATKI ALKOCHOLOWE DODATKI . POWINIEN TRZYMAC ZAPACH PRZEZ 24 H SRENIO JEZELI JEST TO DOBRY ORYGINAŁ TESTERY SA JESZCZE MOCNIEJSZE . Natomiast feromony sa rozkładane od 4 do 6 h zależnie od ph skóry , więc proponuuje dawkowanie na ubranie jezeli szybko sie rozjkładają lub częstsze dawki co 5h i bedzie ok a kremy pozostawmy w spokoju no chyba że k-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 19 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 KREM +PERFUM NIE POLECAM FEROMONY + KREM LIPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 Hej, testery wcale nie są mocniejsze. To mit! No chyba, że jest to tester EDP i nie tester EDT. Wtedy można stwierdzić, że w/w teseter jest mocniejszy. Kupiłem tester na allegro.pl Lacoste Essential i trzyma się 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 to była sciema ten tester poza ty la costa nie jest takim mocnym zapachem ja załatwiam sobie tylko testery hugo boss classic i naprawdę nigdy sie nie zawiodłem nawet po praniu ubranie pachnie perfumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi