dziunia Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 Może to trochę głupie i banalne co o co teraz zapyta a przedewszystkim dziecinne, ale jak mówią kto pyta nie błądzi... a więc zacznę od poczatku jest pewien mężczyzna straszy odemnie i strasznie mi na nim zależy, próbowałam wielu sposobób ale niestety chyba nie jestem za dobra w zdobywaniu...prezczytałam o feromonach i zakupiłam próbke, jeszcze jej niestosowałam, mam pytanie do wszystkich kobiet którę sa chętne odpowiedz na moje pytanie, czy one są faktycznie skuteczne jakie przynoszą efekty po jednarozowym zastosowaniu....Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2007 Witam Cię. Myślę, że nie ma sensu się tu jakoś szczególnie rozpisywać, całe mnóstwo osobistych doświadczen jest opisanych w "autentycznych historiach", więc proszę, zajrzyj tam Tak, feromony działają i to jak jeszcze Jeżeli kupiłaś próbkę pheromaxa, to go ruszy, nie ma innej możliwości. Głowa do góry, dasz radę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P. Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2007 Moze pomoc, ale jesli totalnie nei jest toba zainteresowany to nei wrozylbym jakis spektakularnych sukcesow - feromony poprawiaja nasza atrakcyjnosc ale to nie jest magiczna milosna mikstura . P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2007 O, P. kłaniam się głęboko. Nareszcie ktos z trzeźwym spojrzeniem na życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi