Kari Napisano 28 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2007 Zauważyłam, że Phero i RM doskonale działają gdy się je zastosuje równocześnie . Idealne połączenie Polecam Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać, bardzo nie ładnie Wink Witam wszystkich, jestem nowa Very Happy Kari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selle Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 zgadzam sie z tobą.uzywałam samego pheromaxu i efekt był ale gdy dodałam rm to byłam w szoku.ale trzeba uwazac.gdy doda sie za duzo rm osobnik staje sie nerwowy i nawet nadpobudliwy ( nie seksualnie).ja aplikuje jedną dawke phero i cztery pociągnięcia rm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 A ja używając tych dwóch jednocześnie, nie widzę żadnych rezultatów. Jak widać dla każdego, co innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi