Kari Napisano 28 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2007 Hej! Zastanawiam się nad dawkowaniem feromonów. Ja zawsze daję jedną smugę na szyi i wydaje mi się, że to wystarcza, a przeczytałam opinie ludzi, którzy dają ich 8 i jeszcze na nadgarstki i twierdzą, że działa... Nie za duża to dawka? A może ja jednak daję za małą... Może jeszcze lepiej by działały gdybym zwiększyła? A jak Wy aplikujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 1 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2007 FEROMON FROMONOWI nie rowny..... o jakiie fero Ci chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano 1 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2007 O Phero i RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 1 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2007 troche to niejasno dla mnie napisales.... jesli chodzi o phx to nawet troche mniej niz jedna "smuga". RM nie znam ale fero ktore zawiera nie jest "agresywne" wiec mysle ze 8 pociagniec jak nie iwcej mozna dawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kari Napisano 5 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILLA Napisano 8 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2007 Cześć,chyba odpowiedzieli ci faceci,a oni zawsze dają wszystkiego wiecej. Ja psikam na palec, przejeżdżam nim za uszami, na nadgarstkach i lekko dekolt.Zapewniam,że wystarczy.Mam naprawdę doskonałe efekty.Trzeba pamiętać,że fero męskie mają zapach,damskie są bezwonne...łatwo przedawkować,a nie o to nam chodzi. ILLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz Napisano 28 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 troche to niejasno dla mnie napisales....jesli chodzi o phx to nawet troche mniej niz jedna "smuga". RM nie znam ale fero ktore zawiera nie jest "agresywne" wiec mysle ze 8 pociagniec jak nie iwcej mozna dawac A ktore fero jest agresywne? Androstadienon? Czy to ten feromon latwo przedawkowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 28 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Najłatwiej jest przedawkować właśnie androstadienon oraz androstenon. Zalęży też, w jakim stopniu jest stężony produkt, który stosujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi