thelem Napisano 5 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2007 Witam, Mam pytanie poniewaz jestem tu nowy, i nie stosowalem jeszcze tak naprawde ani jednego ani drugiego produktu. Czy optymalnie jest stosowac oba po jednej dawce na szyj w tym samym miejscu co dzien, czy jakas inaczej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 6 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2007 zależy co chcesz uzyskać. ja do innych celów używam innego dawkowania napisz jakie są twoje przykładowe cele(np podryw, wyjście na randke, szkoła, czy co tam już chcesz) a ja napisze ci jak ja stosuje podobne połączenie. nie ma a przynajmniej nie powinno być takiej samej dawki na wszystkie okazje ponieważ mała korekta w dawkowaniu może sprawić naprawde wielką różnice w postyrzeganiu twojej osoby tym bardziej że masz taką możliwość(osobno możesz rególować dawke NPA i Chikary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 6 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2007 Ja bardzo chętnie przeczytam mixy innych osób, może również będe stosował takie same kombinacje. Graniec, jeśli możesz napisz jakie proporcje fero stosujesz w sytuacjach: Podryw - Randka - Szkoła / Praca - Inne (napisz najlepiej wszystkie które wypróbowałeś i działają wg Ciebie najlepiej) thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 7 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2007 nie graniec tylko grzaniec ja stosuje troche specyficzną mieszanke NPA zmixsowane z Phx w proporcji 1:1 a do tego chikara ale Normalne NPA+Chikara stosował bym tak samo 1,5 lub 2 krople NPA + i 1 psik Chikary -bardzo fajna mieszanka po zastosowaniu której emanuje od Ciebie dominacja-jesteś Alpha ale Chikara wyzwala również nić zaufania o które dużo łatwiej niż po samym NPA. Silnie nakręca dziewczyny wywołując silne zainteresowanie w szczególności gdy dobrze sie nakieruje rozmowe 2 psiuki Chikary i 1 kropla NPA(bardzo uniwersalna kombinacja sprawdza sie dobrze prawie w każdej sytuacji, wyczuć można znaczną poprawe w odbieraniu nas przez dziewczyne, znacznie ułatwia kontakty, budowanie zaufania, poprawia nasz wizerunek. kropla NPA zapobiega postrzeganiu nas jako męskiej przyjaciółki podnosząc agresywność całej mieszaniny ale na tyle subtelnie że nie jesteśmy rasowym samcem Alpha który nastawiony jest na rozpłód dodatkowy plus to to że w przeciwieństwie do samej Chikary to co mówisz ma większą siłe przebici a twój autorytet znacznie wzrasta są jeszcze inne opcje ale ja stosuje głównie te dwie w zależności co chce uzyskać lub pojedyńczo NPA lub Chikare nie wiem czego oczekujesz w domu szkole czy gdzie tam jeszcze chcesz ale proponuje użyć tych mix-ów w zależności od celu jaki chcesz osiągnąć Ps. to tylko moje sugestie i moje młasna spostrzeżenia które widze po stosowaniu tych mix-ów ty możesz mieć inne odczucia tak że sam testuj zmieniaj dawki aż dojdziesz do tego co chcesz pozdro for all users. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=ZERL= Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Grzaniec widzę że bardzo solidnie podchodzisz do tematu. Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 17 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2007 kropla NPA zapobiega postrzeganiu nas jako męskiej przyjaciółki podnosząc agresywność całej mieszaniny ale na tyle subtelnie że nie jesteśmy rasowym samcem Alpha który nastawiony jest na rozpłód dodatkowy plus to to że w przeciwieństwie do samej Chikary to co mówisz ma większą siłe przebici a twój autorytet znacznie wzrasta Czyli że po samej Chikarze jestem postrzegany jako meska przyjacióka?? Bo już nie wiem jak tego używać wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 Chikara jest feromonem stworzonym głownie dla dobrych kontaktów z ludźmie, zdecydowanie jest ważny gdy chcę sięz robić mix, ponieważ bardzo otwiera ludzi wobec Ciebie, następnie wchodzą w grę bardziej agresywne feromony, rozgrzewając całą atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 20 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2007 James, a skad wiesz jak to jest z Chikara skoro podobno zawiera 7 feromonów, podane sa tylko 3 główne i to nie wiadomo jeszcze w jakich proporcjach tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Wiem po pierwsze z moich własnych doświadczeń, po drugie z opinii innych ludzi na forach o fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz Napisano 31 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2007 nie graniec tylko grzaniec ja stosuje troche specyficzną mieszanke NPA zmixsowane z Phx w proporcji 1:1 a do tego chikara ale Normalne NPA+Chikara stosował bym tak samo 1,5 lub 2 krople NPA + i 1 psik Chikary -bardzo fajna mieszanka po zastosowaniu której emanuje od Ciebie dominacja-jesteś Alpha ale Chikara wyzwala również nić zaufania o które dużo łatwiej niż po samym NPA. Silnie nakręca dziewczyny wywołując silne zainteresowanie w szczególności gdy dobrze sie nakieruje rozmowe 2 psiuki Chikary i 1 kropla NPA(bardzo uniwersalna kombinacja sprawdza sie dobrze prawie w każdej sytuacji, wyczuć można znaczną poprawe w odbieraniu nas przez dziewczyne, znacznie ułatwia kontakty, budowanie zaufania, poprawia nasz wizerunek. kropla NPA zapobiega postrzeganiu nas jako męskiej przyjaciółki podnosząc agresywność całej mieszaniny ale na tyle subtelnie że nie jesteśmy rasowym samcem Alpha który nastawiony jest na rozpłód dodatkowy plus to to że w przeciwieństwie do samej Chikary to co mówisz ma większą siłe przebici a twój autorytet znacznie wzrasta są jeszcze inne opcje ale ja stosuje głównie te dwie w zależności co chce uzyskać lub pojedyńczo NPA lub Chikare nie wiem czego oczekujesz w domu szkole czy gdzie tam jeszcze chcesz ale proponuje użyć tych mix-ów w zależności od celu jaki chcesz osiągnąć Ps. to tylko moje sugestie i moje młasna spostrzeżenia które widze po stosowaniu tych mix-ów ty możesz mieć inne odczucia tak że sam testuj zmieniaj dawki aż dojdziesz do tego co chcesz pozdro for all users. Grzaniec a gdzie aplikujesz mixa a gdzie Chikare? Jakimi perfumami przykrywasz Phx+NPA? I jeszcze jedno, czy zapach perfum i Chikary nie mieszaja sie ze soboa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi