Skocz do zawartości

NPA + Chikara jak najlepiej stosowac ??

thelem

Rekomendowane odpowiedzi

zależy co chcesz uzyskać.

ja do innych celów używam innego dawkowania

napisz jakie są twoje przykładowe cele(np podryw, wyjście na randke, szkoła, czy co tam już chcesz) a ja napisze ci jak ja stosuje podobne połączenie. nie ma a przynajmniej nie powinno być takiej samej dawki na wszystkie okazje ponieważ mała korekta w dawkowaniu może sprawić naprawde wielką różnice w postyrzeganiu twojej osoby tym bardziej że masz taką możliwość(osobno możesz rególować dawke NPA i Chikary).

Ja bardzo chętnie przeczytam mixy innych osób, może również będe stosował takie same kombinacje. Graniec, jeśli możesz napisz jakie proporcje fero stosujesz w sytuacjach:

Podryw -

Randka -

Szkoła / Praca -

Inne (napisz najlepiej wszystkie które wypróbowałeś i działają wg Ciebie najlepiej)

thx

nie graniec tylko grzaniec :D

ja stosuje troche specyficzną mieszanke NPA zmixsowane z Phx w proporcji 1:1 a do tego chikara ale Normalne NPA+Chikara stosował bym tak samo

1,5 lub 2 krople NPA + i 1 psik Chikary -bardzo fajna mieszanka po zastosowaniu której emanuje od Ciebie dominacja-jesteś Alpha ale Chikara wyzwala również nić zaufania o które dużo łatwiej niż po samym NPA. Silnie nakręca dziewczyny wywołując silne zainteresowanie w szczególności gdy dobrze sie nakieruje rozmowe :twisted:

2 psiuki Chikary i 1 kropla NPA(bardzo uniwersalna kombinacja sprawdza sie dobrze prawie w każdej sytuacji, wyczuć można znaczną poprawe w odbieraniu nas przez dziewczyne, znacznie ułatwia kontakty, budowanie zaufania, poprawia nasz wizerunek. kropla NPA zapobiega postrzeganiu nas jako męskiej przyjaciółki podnosząc agresywność całej mieszaniny ale na tyle subtelnie że nie jesteśmy rasowym samcem Alpha który nastawiony jest na rozpłód :) dodatkowy plus to to że w przeciwieństwie do samej Chikary to co mówisz ma większą siłe przebici a twój autorytet

znacznie wzrasta :D

są jeszcze inne opcje ale ja stosuje głównie te dwie w zależności co chce uzyskać lub pojedyńczo NPA lub Chikare

nie wiem czego oczekujesz w domu szkole czy gdzie tam jeszcze chcesz ale proponuje użyć tych mix-ów w zależności od celu jaki chcesz osiągnąć

Ps.

to tylko moje sugestie i moje młasna spostrzeżenia które widze po stosowaniu tych mix-ów ty możesz mieć inne odczucia tak że sam testuj zmieniaj dawki aż dojdziesz do tego co chcesz

pozdro for all users.

• 2 weeks later...

kropla NPA zapobiega postrzeganiu nas jako męskiej przyjaciółki podnosząc agresywność całej mieszaniny ale na tyle subtelnie że nie jesteśmy rasowym samcem Alpha który nastawiony jest na rozpłód :) dodatkowy plus to to że w przeciwieństwie do samej Chikary to co mówisz ma większą siłe przebici a twój autorytet

Czyli że po samej Chikarze jestem postrzegany jako meska przyjacióka??

Bo już nie wiem jak tego używać wszystkiego

Chikara jest feromonem stworzonym głownie dla dobrych kontaktów z ludźmie, zdecydowanie jest ważny gdy chcę sięz robić mix, ponieważ bardzo otwiera ludzi wobec Ciebie, następnie wchodzą w grę bardziej agresywne feromony, rozgrzewając całą atmosferę.

• 5 months later...
nie graniec tylko grzaniec :D

ja stosuje troche specyficzną mieszanke NPA zmixsowane z Phx w proporcji 1:1 a do tego chikara ale Normalne NPA+Chikara stosował bym tak samo

1,5 lub 2 krople NPA + i 1 psik Chikary -bardzo fajna mieszanka po zastosowaniu której emanuje od Ciebie dominacja-jesteś Alpha ale Chikara wyzwala również nić zaufania o które dużo łatwiej niż po samym NPA. Silnie nakręca dziewczyny wywołując silne zainteresowanie w szczególności gdy dobrze sie nakieruje rozmowe :twisted:

2 psiuki Chikary i 1 kropla NPA(bardzo uniwersalna kombinacja sprawdza sie dobrze prawie w każdej sytuacji, wyczuć można znaczną poprawe w odbieraniu nas przez dziewczyne, znacznie ułatwia kontakty, budowanie zaufania, poprawia nasz wizerunek. kropla NPA zapobiega postrzeganiu nas jako męskiej przyjaciółki podnosząc agresywność całej mieszaniny ale na tyle subtelnie że nie jesteśmy rasowym samcem Alpha który nastawiony jest na rozpłód :) dodatkowy plus to to że w przeciwieństwie do samej Chikary to co mówisz ma większą siłe przebici a twój autorytet

są jeszcze inne opcje ale ja stosuje głównie te dwie w zależności co chce uzyskać lub pojedyńczo NPA lub Chikare

nie wiem czego oczekujesz w domu szkole czy gdzie tam jeszcze chcesz ale proponuje użyć tych mix-ów w zależności od celu jaki chcesz osiągnąć

Ps.

to tylko moje sugestie i moje młasna spostrzeżenia które widze po stosowaniu tych mix-ów ty możesz mieć inne odczucia tak że sam testuj zmieniaj dawki aż dojdziesz do tego co chcesz

pozdro for all users.

Grzaniec a gdzie aplikujesz mixa a gdzie Chikare? Jakimi perfumami przykrywasz Phx+NPA? I jeszcze jedno, czy zapach perfum i Chikary nie mieszaja sie ze soboa?