Alchemiczka Napisano 8 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2007 Kurczę, od paru dni, no może dwóch tygodni używam RM. Faktycznie, działa!! Pp pheromaxie czuję się boginią sexu, faceci mają żądzę wypisaną w oczach, natomiast RM przyjemnie mnie otula niewidzialną woalką akceptacji, niesamowitej życzliwości i sympatii!!Jestem pod dużym wrażeniem, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 8 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2007 To bardzo fajnie, ja chciałbym przetestować działanie NPA ale niestety poczta zgubiła chyba moją paczkę, czekam na nią już tydzień a jej dalej nie widać. Powiedz o bogini seksu o jakieś ciekawe historie związane z RM or PHX Woman proszę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 9 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2007 Powiem tak: nie wiem, jak mogłabym żyć teraz bez feromonów. Już zapomniałam jak to było, kiedy ich nie było Mam tu parę kroków od siebie disco, na które sobie czasem chadzam Zwłaszcza w piątki, gdy jest mniej ludzi, bo można lepiej się zaprezentować na parkiecie. Ostatnio po raz kolejny będąc tam mogłam obserwować działanie fero Przynajmniej 5 facetów tańczyło obok mnie, co chwilę któryś zagadywał, chciał się umówić, no mówię, boginią sexu jestem Ale zajętą niestety...(dla tych facetów niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafmax Napisano 23 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2007 Cześć Alchemiczka ja jestem nowy, ale już czuję, że będę niedługo uzależniony tak jak Ty, właśnie testuję Pheromaxa, ale planuję kupić Chikarę, dla poprawy ogólnego wizerunku w pracy. Co do Pheromaxa to dziewczyny w pokoju, z którymi pracuję zachowują się dziwnie, jakieś takie pobudzone , ale zauważyłem, że zachowują się tak nie tylko w stosunku do mnie, ale też do innych facetów. Mianowicie siedzimy sobie w pokoju ( ja oczywiście po 1 psiuknięciu), wchodzi koleś, a one mało co go nie pożarły, jakieś zboczone żarty i tekściki, komplementy - (nie poznaje koleżanek) - koleś się zawstydził i wyszedł, śmiesznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 23 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2007 Cześć rafmax Dziel sie wrażeniami jak najczęściej, po to mamy to forum I testuj, testuj, testuj, nie tylko w pracy. Się dzieje najfajniej w piątkowe i sobotnie weekendy A to uzależnienie...Jest na pewno dużo zdrowsze i przyjemniejsze od innych używek Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Zagłoba Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2023 co to jest to RM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi