marlenka Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 wiec mam pheromax woman juz pare dni i jakos specjalnej roznicy w kontaktach z plcia brzydka nie widze ... zauwazylam ze jestem poddenerwowana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlenka Napisano 11 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 wiec mam pheromax woman juz pare dni i jakos specjalnej roznicy w kontaktach z plcia brzydka nie widze ... zauwazylam ze jestem poddenerwowana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 a ile tego w siebie walisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 a ile tego w siebie walisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 Moje pytanie używasz próbki czy, że tak to określę pełną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 Moje pytanie używasz próbki czy, że tak to określę pełną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 rand kazdy zakapowalby o co cho w mym poscie. Na przyszlosc prosze bys sie nie wtracal do moich postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2007 rand kazdy zakapowalby o co cho w mym poscie. Na przyszlosc prosze bys sie nie wtracal do moich postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlenka Napisano 13 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2007 nakładam jedno psikniecie za ucho ... lub na szyje ...ogolnie to pracuje w pewnym ekskluzywnym sklepie i wiecie nerwowe sytuacje sie tam zdarzaja ...ale wczesniej umialam to trzymac na wodzy a po feromonach czasami czuje ze wybuchne o byle glupia glupote .... ostatanio zapomnialam sie ze to feromony i psiknelam sie nimi dwa razy przed spotkaniem z pewnym przystojniakiem ...strasznie sie balam efektow ze go odrzuci ... ale spedzilismy bardzo milo czas ...w pewnym momencie nawet przysiadl sie blizej mnie ;D mysle jednak ze to nie feromony ale mila rozmowa sprawila ze tak nam bylo dobrze ze soba ...i choc nie wiem co on w tej glowce sobie mysli to chyba nastepne spotkanie tez sie szykuje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi