leamas Napisano 15 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2007 Witam! Nie mam przekonania do tych wynalazkow no ale "jak sie nie psewrocis to sie nie naucys". MAm taka sprawe, ze staram sie o kobiete juz kawal czasu (naprawde spory). Milo sie nam rozmawia itp. ale ona nie wykazuje czegos wiecej w moja strone. CO byscie polecili w takiej sytuacji? Ktory feromonek (bezzapachowy oczywiscie)? Czy mozna je laczyc ze swoimi perfumami? Pozdr. EDIT: Zapomnialem dodac, ze darze ja sporym uczuciem i zalezy mi na czyms wiecej niz tylko na podrywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 17 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2007 Pheromax. I ładny zapach perfum do przykrycia. Ale feromony nie zdzialaja za wiele bez twojej osobowosci ,bo one otwieraja droge do lepszego poznania dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi