xxx_loco_xxx Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 jestem tutaj nowy, wiec na poczatek wypada sie przywitac... Dziendobry mam takie male pytanko, mianowicie: jak wyglada wysylka za granice? czy jest cos takiego mozliwe? pytam, poniewaz przeszukuje rynek internetowy blabla.co.uk i nie moge znalezc wymienionych tutaj produktow z gory dzieki za odpowiedz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 Proponuję napisać do obsługi : kontakt@mocneferomony.pl Na pewno szybko odpiszą, z tego co wiem możliwa jest wysyłka za granicę, w celu szczegółów należy się z nimi skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 Witam Sprawdź na www.love-scent.com to jest zagraniczna strona i tam wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camilla Napisano 30 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2007 wysylka za granice jest jak najbardziej mozliwa (przynajmniej na feromony.pl), najwygodniej zlozyc zamowienie online, zazaczyc ze jest to wysylka zagraniczna (troche wieksza oplatano i troche dluzej sie czeka) i juz. ja wlasnie czekam na swoja pierwsza paczuszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi