KAMIL01 Napisano 27 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2007 Obejrzałem filmiki o PHX i nie zauważyłem żeby te kobiety na filmiku jakoś innaczej się zachowywały(większe zainteresowanie tymi studentami itp.).Czy te feromony śmierdzą jak niektórzy piszą na forum???Czy warto kupić feromony Pheromax(na początek próbkę)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 27 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2007 Oczywiscie że warto Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 28 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2007 Pheromax nie śmierdzą, gdy stosujesz odpowiednią dawkę i jednocześnie stosujesz własne perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 28 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2007 ten filmik to świetne ukazanie jak subtelne są skutki uzywania feromonów. dziewczyny nie żucają się na szyje tym chłopakom ani nie płoną z pożądania jednak znacznie częściej wybierały faceta z fero. fero działa głownie na podświadomość kobietki i ma mało wspólnego z świadomymi reakcjami-w tym, przynajmniej dla mnie tkwi siła feomonów potrafią nieźle namieszać dziewczynie w głowie a ona nie wie co jest grane i to dla mnie największy+ ps spróbować phx zawsze można(w razie niezadowolenia oddadzą ci kase) ja spróbowałem i nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 3 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Czy te feromony śmierdzą jak niektórzy piszą na forum??? Jeśli chodzi o zapach Pheromaxa to było już to na ferum. Jednym ten zapach się podaba a innym wręcz przeciwnie - ja osobiście należe do tych pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi