brtk Napisano 5 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Witam Jestem tutaj nowy więc serdecznie witam wszystkich Mam pewien problem. Otóż zależy mi bardzo na pewnej dziewczynie z mojej klasy (dodam, że to moja była dziewczyna). Niestety niedługo matura i potem już prawdopodobnie się nie zobaczymy gdyż ona planuje wyjechać do Warszawy (mieszkam w Poznaniu). Jak widzicie nie mam więc zbyt wiele czasu . Pomyślałem, że w takim wypadku mógłbym sobie pomóc nieco feromonami. I tutaj pojawia sie moje pytanie do wszystkich, którzy posiadają już jakąś wiedzę na temat tych specyfików. W zasadzie jestem juz zdecydowany na zakup, ale nie wiem które byłyby najlepsze w tym wypadku. Myślałem nad Pheromax"em lub NPA. Co o tym sądzicie? A może jakiś inny albo dwa, które można by zmieszać? Wypowiedzcie się proszę co o tym sądzicie. To dla mnie strasznie ważne. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Według mnie najlepszą mieszanką byłby Pheromax oraz NPA, ale z tego względu, że jesteś początkujący w sferze feromonów, lepiej gdybyś używał ich- jeśli już zakupisz- w naprawdę minimalnych ilościach. Jest to bowiem mieszanka "wybuchowa", rozwaga jest tu także ważna. Druga sprawa. Mógłbyś poczekać do następnego tygodnia na nowy produkt, który prawdopodobnie będzie służył do podrywu i wtedy zdecydować się na zakup. Obawiam się tylko czy nie będzie to kopia Chikary, bowiem- tak samo jak ona- ma posiadać 7 składników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi