Skocz do zawartości

Moje doświadczenia z NPA i Chikara

krzychu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Dopiero zaczynam z feromonami, ale już mi się podoba :)

Moja przygoda z nimi zaczęła się trzy tygodnie temu. NPA i Chikarę odebrałem osobiście - postanowiłem od razu je wypróbować jeszcze przed zajęciami. Przeczytałem szybko instrukcję obsługi :) i zaaplikowałem odpowiednią dawkę.

Mam zajęcia z kumplem w parze i cały czas do mnie nawijał (był pobudzony i gadał o tematach raczej niezwiązanych z uczelnią :)). Dziewczyny też się częściej uśmiechały, próbowały nawiązać bliższy kontakt. Szczególnie na jedną, super laskę nieźle ta kombinacja działa, co mi się bardzo podoba :D.

Na co dzień jednak stosuję raczej Chikarę, bo zauważyłem, że po NPA ludzie stają się bardziej agresywni (szczególnie faceci), a sama Chikara dobrze działa zarówno na kobiety jak i na facetów.

Ale wracając do moich doświadczeń, to odjazd nastąpił wczoraj. Po raz pierwszy byłem na imprezce po dawce feromonów i zauważyłem nietypowe do tej pory zjawiska. Fakt, że dawka NPA była większa (zwykle stosowałem max. 1 kroplę, wczoraj dałem chyba ze 2), Chikary tyle co zwykle (2 psiknięcia). Najpierw poszedłem do znajomych na łyk browca ;) i od razu koleżanka zwróciła uwagę, że ktoś ładnie pachnie (powiedziała, że jakieś damskie perfumy, ale po chwili się zreflektowała i zmieniła zdanie po nachyleniu się do mojej szyi).

W klubie to była inna bajka. Jakoś inaczej się czułem, nie wiem czy przez te feromony, ale miałem wrażenie, że wszyscy w koło jakiś respect przede mną mają :) . Na parkiecie tańczyłem ze swoimi koleżankami i każda lgnęła do mnie, jak rzep ;) Zauważyłem zresztą, że nagle koło mnie zaroiło się od innych dziewczyn. Jak zszedłem z kumplem na chwilę z parkietu i ustawiliśmy się przed parkietem to koło mnie zaczęły się trzy fajne laski kręcić i każda wymieniała ze mną długie spojrzenia :)

Ale jeszcze lepsze było jak inny kumpel zagadał do mnie czy mam tu jakieś znajome koleżanki i chyba wiem o co mu chodziło ;)

Dziś może znowu uda mi się gdzieś wyskoczyć.

Jak wrócę to opiszę :)

Pozdro,

Krzychu