JamTuNowy Napisano 14 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2007 CZesc wszyscy...mam pytanie ktore nie raz juz sie pewnie pojawiło na forum otóż zakupiłemPheromax i tu nie ktorzy jak czytalem nie wyczuwaja jego zapachu a nie ktorzy przeciwnie...ja po 1razie jak sie popsikalem (bylo to jedno psikniecie z probki)to mało sie nie pozygałem...używam juz tego okolo tygodnia, zmniejszalem dawke ale w dalszym ciagu go czuje, już coprawda nie zbiera mnie na wymioty ale czuje sie s tym nie komfortowo bo boje sie ze inni tez czuja ten nie przyjemny zapach...co sie nie porusze czuje ten zapach chciaz ze przykrywam go perfumami...pół psikniecia z probowki to chyba nie jest za dużo..chyba...czy ktos mial cos podobnego?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Spróbuj aplikowac fero za uszami, ewentualnie włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Nadgarstki i duża ilość perfum. Najwyraźniej należysz do tych osób, które są bardzo wrażliwe na ten zapach. Jak dla mnie po zmieszaniu z perfumami, pachnie ładnie. Perfumy przestają być tak słodkie. Spróbuj może NPA lub Relationship Magic. Ten pierwszy ma przyjemniejszy zapach, a w RM zupełnie nie czuć feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi