kamillK Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 dobre to jest ?? bo widze ze bardzo drogie i mnie na to raczejnie bedzie stac przynajmniej nie teraz ale chcialem cos wiedziec o tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 Obecnie używam Perfect Ten, używałem również Relationship Magic. Perfect Ten mają tę przewagę, że to czyste, bezwonne feromony, które można mieszać z alkoholem lub z ulubionymi perfumami. Witam. Moje wrażenia na temat feromonów są jak najbardziej pozytywne. Używam ich od roku i moje życie nabrało kolorów. Poznałem wielu ciekawych ludzi, od kilku miesięcy mam dziewczynę. Oczywiście zmiana nie nastąpiła od razu, musiałem nabrać troszkę pewności siebie, zacząłem uprawiać sporty, częściej uśmiechać się do ludzi i ogólnie starałem się zmienić swoje dotychczasowe podejście co wszystko razem w połączeniu z feromonami dało pozytywne efekty, z których jestem zadolony. Jako ciekawostkę dodam, że ostatnio moja dziewczyna przytuliła się do mnie i zaczęła mnie "obwąchiwać". Powiedziała że bardzo lubi mój zapach, i że z czymś jej się kojarzy. Zastanawiała się "co to moze być?" z pół wieczoru i doszła do tego, że nie wie co to jest, ale bardzo sie jej podoba. No coż, wdychała feromony rozcieńczone z alkoholem:) http://feromony.pl/P10 P10 posiada 10 mg czystych feromonów plus 10 mg alkoholu, które rozrabia się z feromonami. Perfect Ten jest taki drogi, ponieważ zawiera czyste feromonny, a właśnie nieprzetworzone specyfiki są droższe. Jest to podobno bardzo dobre. Osobiście tego nie stosowałem i na razie nie zamierzam. Poczekaj, może inni się wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Wedlug mnie p10 jest rewelacyjne z paru wzgledow pierwszy to przedewszystkim ze sa bezwonne i nie maja efektu spocenia ;P Uzytkownicy Pheromaxa i NPA wiedza o co kaman. Pozatym jest bardzo skuteczny przy nawiazywaniu kontakow z innymi ludzmi. Na flirt raczej sie nie nadaje bynajmniej ja go nie uzywam. Cena adekwatna do jakosci i skutecznosci.Ogolnie super produkt jedyny minus dosc wysoka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILLA Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Witajcie,widziałam gdzieś próbki P10,ciekawe dlaczego nie ma ich w naszym ulubionym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 Bo może ktoś na boku rozrabia! Proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILLA Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 No myślę,że ktoś rozrabia.A ta strona to chyba www.bazarek.pl Myślę,że przewalacze,ale może pomysł dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Z tego co slyszalem sa rozne opinie na temat "bazarka", ja osobiscie bym nie ryzykowal szkoda gotowki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILLA Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Ryzykować nie mam zamiaru,daje to jednak do myślenia.Może tak w naszym ulubionym sklepie pomyśleliby o naszych portfelach. Rozrobione P10 w ilości 5 mltam kosztuje ok 80zł.Może warto pomyśleć o klientach.P10 jest jednak bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Dobrze, rozrobione, tylko zależy jakie stężenie uzyskano po rozrobieniu! To też jest ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILLA Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Nie wiem,ale przy okazji sprawdzę i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi