zdraicew Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2007 witam, w piątek mam bardzo ważne dla mnie spotkanie z kobietą w wieku 34 lat (dodam że mam 22) która jest maklerem giełdowym. Chcę aby zaakceptowała moją propzycję. Nigdy jej wcześniej nie spotkałem, lecz z tego co się dowiedziałem niezła z niej dupcia, co zapewne nie ułatwi rozmowy. Jest konkretna i stanowcza. Jej zgoda będzie kolosalna w skutkach dla moich interesów. Zakupiłem kilka dni temu Chikarę i NPA, dostałem również próbkę PHX w przesyłce. Myślę, że fero mogą wspomóc negocjacje. Co radzicie użyć i w jakich proporcjach? będę wdzięczny za sugestie doświadczonych:) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdraicew Napisano 25 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2007 przez nieuwagę napisałem wcześniej, że dostałem jako dodatek do paczki próbkę phx. była to oczywiscie próbka Perception:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 25 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2007 NPA 1-1.5 kropli + Chikara 1-2 psiknięcia, aby zamaskować zapach NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi