Cassi Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2008 Znajdzie się, tylko musisz użyć wyszukiwarki, nie wszyscy tak często odwiedzają forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sork71 Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 Witam Mam zamiar kupić: PHEROMAX Man, NPA Man. Mam zamiar sprawdzić czy te feromony naprawdę działają i przetestować obydwa produkty razem i z osobna. W związku z tym mam 2 pytania. 1. Czy jeśli stwierdzą że obydwa produkty nie działają to czy dostanę zwrot za obydwa kupione produkty? 2. Czy jeśli stwierdzę że tylko jeden produkt działa, a drugi nie działa to czy dostanę zwrot kosztów tych niedziałających? czekam na odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 WitamMam zamiar kupić: PHEROMAX Man, NPA Man. Mam zamiar sprawdzić czy te feromony naprawdę działają i przetestować obydwa produkty razem i z osobna. W związku z tym mam 2 pytania. 1. Czy jeśli stwierdzą że obydwa produkty nie działają to czy dostanę zwrot za obydwa kupione produkty? 2. Czy jeśli stwierdzę że tylko jeden produkt działa, a drugi nie działa to czy dostanę zwrot kosztów tych niedziałających? czekam na odpowiedz. pozdrawiam AD 1. TAK AD 2. TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanley Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 a czy znajdzie się jakaś osoba, która dokonała już reklamacji i otrzymała zwrot kasy ? Ja zwróciłęm raz NPA i dostałem cały zwrot kosztów nie pamiętam już czy tez kosztów przesyłki ale za flakonik całą sume fakt nie zużyłem go prawie wcale iszczerze to chciałem trosze to sprawdzic czy naprawde zwrócą kase jak ktoś ma co do tego wątpliwosci to mówie mi wrócilim, więc bez obaw pozdrawiam używających tych specyfików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 A ja mam takie pytanie: W jaki sposob zwracaja kase w ramach reklamacji jesli nie jestem zadowolony z uzytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 A ja mam takie pytanie:W jaki sposob zwracaja kase w ramach reklamacji jesli nie jestem zadowolony z uzytkowania? W formularzu reklamacyjnym, ktory musisz dolaczyc do zwracanych feromonow wpisujesz numer konta bankowego, na ktory maja przelac Ci pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 15 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2009 A czy jest jakis inny sposob niz na konto bankowe? bo nie mam owego konta. Potestuje jeszcze kilka dni ale jak nie bedzie dalej zadnych efektow to pomysle nad zwrotem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 A czy jest jakis inny sposob niz na konto bankowe? bo nie mam owego konta. Potestuje jeszcze kilka dni ale jak nie bedzie dalej zadnych efektow to pomysle nad zwrotem :/ Szczerze mowiac to nie pamietam, czy w formularzu reklamacyjnym byla do wyboru jakas inna mozliwosc niz konto bankowe. Najlepiej napisz do feromony.pl i popros ich o formularz. Wtedy sam bedziesz mogl zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Może niech narazie Feum sie wypowie. Z gory Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 18 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2009 To sobie załóż w Banku Zachodnim WBK tam do 30 roku życia jest bezpłatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 18 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2009 Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi