KRISTOFF Napisano 29 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2007 WITAM Z SLONECZNEJ SZKOCJI HEHE CHCIALBYM ZAMUWIC NPA DO ANGLII Z FEROMONY PL ALE JESLI TO JEST NIE MOZLIWE MAM PYTANIE DO FORUMOWICZOW CZY KTOS ZAMAWIAL ZE LOVE SCENT JAKIES FERO MOZE JEST COS LEPSZEGO NIZ NA POLSKIM RYNKU WIEM ZE 9 MAJA WCHODZI NOWY PRODUKT NA FEROMONY PL JESLI NIE MA PROBLEMU PROSZE O ODPOWIEDZ JAK ZAMUWIC ILE KOSZTUJE PRZESYLKA ZE STANOW DO ANGLII CHCE ZAMUWIC NA POCZATEK NPA NIE JEST DROGIE ALE BOJE SIE O PODANIE MOJEGO NUMERY KARTY DEBETOWEJ MAESTRO I VISA DEBIT CZY TO WIARYGODNE ZRODLO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorpionek28 Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Ja zamówilem sobie wlasnie przedwczoraj paczuszke. Za przesylke doliczyli niecale 9 dolarow co stanowi wartość okolo 4,5 funta. Czekam z niecierpliwoscią na dostawe i zobaczymy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2007 siemka chlopy wlasnie sie skusilem na npa z usa wyszlo dokladnie 19 funtow z groszami z przesylka powinny dojsc za max 5 dni czyli jak by nie bylo taniej pare groszy zobaczymy czy ten produkt jest taki dobry jak go zaczwalaja w usa i na naszyzm forum glownie chodzi mi o uwodzenie a konktretnie jednej kobiety z mojej pracy dla dluzszej znajomosci z gory dzieki krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skorpionek28 Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Mamy KRISTOFF dokladnie tem sam cel. Zobaczymy jak to bedzie jak juz dostaniemy nasze paczuszki. Ja zamówilem sobie NPA i Chikare. A potem testy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 8 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2007 mam dosstalem w koncu swoja NPA zapach alkoholu na butelce jest napisane pheromone additive jutro w pracy ruszam z npa od rana jak stosowac dodam ze buteleczka jest jak rowachol pierw krople na palec i rozsmarowac na szyi i przykryc perfumami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 8 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2007 Tak przycisnac palec do dozownika przechylic nastepnie rozsmarowac i tak 2albo 3 razy co daje krople albo 1,5 kropli. Pozniej dobrze zamaskowac perfumami i mozna szalec. Z tego co widzialem zaleca sie ziwekszenia dawki jesli nie bedzie widac efektow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi