Matix896 Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam. Mam pytanie czy ktoś miał doczynienia z kursem uwodzenia??? Jesli tak to jakie dało to efekty i jakbyscie mogli link podac. W necie jest pare stron z tego typy kursami, ale chciałbym sie dowiedziec w które warto zainwestowac, zeby sie potem nie okazało ze pieniadze wyrzucilem w błoto. Pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipertomi Napisano 1 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2007 ja osobiście nie brałem udziału w takich kursach (mam 16 lat wiec nie dziwcie sie ) ale trochę o tym czytałem i myślę że najlepszy byłby WL vipertomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix896 Napisano 1 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2007 A mogłbys podac pełną nazwe tego "WL" ...bo nie bardzo wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipertomi Napisano 1 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2007 warsawlair http://www.warsawlair.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 1 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2007 a co ten temat ma wspólnego z fero??? Co do kursu to nls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pusia Napisano 7 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2007 Tu można troszkę poczytać i skorzystać z wielu rad http://www.nlppolska.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargamel Napisano 14 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2007 chyba że wolicie poczytać www.uwo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2007 Pytajcie u źródła Zapraszam do poczytania opini o naszych szkoleniach, a jeśli ktoś ma pytania to piszcie na solid@warsawlair.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2007 ja bralem udzial i mam wiele matrediałow audoi mp3 czy tez ebokow. efekt byl zadzowiajacy az sam sie zdziwilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futu Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2007 polecam "Tajemnice Uwodzenia", jak nie stać Cię na ksiażke to możesz znaleść na e-mule ( do niczego nie namawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2007 Posiadam parę takich kursów na komputerze, jeśli chcesz wiedzieć coś więcej np. źródło z którego możesz taki kurs zdobyć do celów "zapoznawczych" - skontaktuj się ze mną, służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 Tu macie kurs Skuteczne Uwodzenie 2 firmy Intercube. "Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jakby to było, gdybyś potrafił w na pozór normalnej rozmowie przekazywać podprogowe polecenia dla podświadomości kobiety oraz wywoływać w niej dowolne stany emocjonalne? Gdybyś potrafił ruchem ręki sprawić, by ona zafascynowała się tobą, a nawet zakochała do szaleństwa? Czy interesująca byłaby umiejętność czytania w umyśle kobiety, na podstawie mowy jej ciała i ruchu oczu? A może kobieta, za którą szalejesz, ma partnera i nie wiesz jak za sprawą kilku zdań i jednego ruchu ręki spowodować, że się rozstaną? Jak bardzo byłoby to fascynujące? Jeżeli choć trochę spodobało ci się to, co przed chwilą przeczytałeś, to znaczy, że doskonale trafiłeś. SKUTECZNE UWODZENIE 2 to multimedialny program uczący uwodzenia i błyskawicznej zmiany swojej postawy za pomocą technik NLP, sztuki perswazji oraz hipnozy. SKUTECZNE UWODZENIE 2 składa się z 37 lekcji i wielu testów, technik, rysunków obrazujących mowę ciała, słownika pojęć, animacji i zadań. Program uczy najodważniejszych postaw, jakie mężczyzna może w sobie wykształcić, by skutecznie uwodzić kobiety. Czy już podjąłeś decyzję o udoskonaleniu swoich umiejętności uwodzenia?" Strona firmy - http://www.intercube.pl/ Uwaga! Następujący link jest to kopia zapasowa płyty której posiadam. Ściągasz plik na własną odpowiedzialność! Po upływie 24h, zgodnie z polskim prawem powinieneś usunąć ten materiał z komputera, a służy on jedynie w celu zachęcenia do zakupu produktu od producenta! Oczywiście nie odpowiadam za użycie pliku niezgodnie z prawem Link do Skuteczne Uwodzenie 2 - http://rapidshare.com/files/44886574/Skuteczne_uwodz2.rar Myślę że to na tyle - miłego zapoznawania się z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 Hej! A masz może do tego kod, który trzeba wpisać podczas pierwszego uruchamiania? Jakoś szukałem na płycie i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom87 Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 ali przyczytaj plik nfo i wszystko bedziesz wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 "Tu macie kurs Skuteczne Uwodzenie 2 firmy Intercube" to jest gó*no moim zdaniem tam nie ma najwazniejszysz spraw to co masz na szkoleniach jest troche inne niz tego typu programy rownie dobrze mozesz sobie wpisac w google NLS i tam bedzie tez kurs NLS tyle ze za pieniadze... tamto tez jest gó*no... nic wam nie zastapi prawdziwego szkolenia...poza szkoleniem tylko nagrania audio mp3 lub jakies ebooki sa dobre reszta to gó*no ktore naciaga was tylko na kase a i tak nic nie da wam...przeczytace ten kurs uwodzenia i co?? nic wie nie zmieni tam nie ma jak budowac postawe itp tam ejst tylko napisane jaka to jest dobra postawa ale co wam z tego jak ktos nie ma takiej postawy i nie wie jak ja wybudowac?? nic!!! tylko szkolenie ewentualnie nagrania.. wtedy jest efekt piorunujacy sam doswiadczylem tego.. pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz-chudy Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 a czym to wogole otworzyc jak juz sciagnąle? rozpakowalem i sa jakies pliki cue i bin. jakies rady? dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futu Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 daemon lub inny program obslugujacy obrazy plyt. przeczytalem ten "poradnik" - bardzo ciekawy, mozna sie wielu rzeczy dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 KamillK, bez obrazy - wiadomo że prawdziwym kursie jest inaczej, więcej rzeczy można się nauczyć itd. Ale mam wątpliwości co do obiektywności twojej wypowiedzi w związku z tym że każdej osobie próbujesz zaoferować swoje materiały audio/wideo dotyczące NLP, bądź uwodzenia... Kurs posiada praktyczne porady - jeśli nie jesteś zdecydowany, bądź nie masz wystarczających funduszy - polecam materiały tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 Ale mam wątpliwości co do obiektywności twojej wypowiedzi w związku z tym że każdej osobie próbujesz zaoferować swoje materiały audio/wideo dotyczące NLP, bądź uwodzenia... a gdzie ja napisalem ze chce to sprzedac??nigdzie.. nawet nie napisalem ze je posiadam... wyrazam swoje zdanie z doswiadczenia... czytaj uwaznie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChevezDing Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 nie ma co sie denerwowac kamil. ludzie sa rozni i nikt nie ma na to wplywu. osobiscie popieram to co piszesz. mam stycznosc z technikami nls i pua wiec moge smialo wyrazic moja aprobate. co do feromonow mysle ze mozna je wykorzystac do bodowania swojej postawy badz do przybrania na odpowiedni moment wlasciwszej:) choc fakt dziewczyny nie leca na zapach chlopaki, je trzeba przyciagac magnesem swojej postawy i osobistych wartosci. jesli dotkniesz sfery emocjonalnej danej kobiety, nie ma co dalej pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 ja sie nie denerwoje tylko nie lubie jak ktos mi wciska to czego nie mowie... Widze ze Ty tez masz jakies doswiadczenia z NLS NLP IPT dzieki za poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie bądź taki do przodu. Jak chcesz ze mnie robić idiotę, powodzenia. Nie piszesz tego publicznie, oczywiście. Ale sam od Ciebie dostałem PW, albo jak niektórzy użytkownicy - zachętne na kontakt przez GG. "jesli nie jestes pewny siebie to fero Ci za wiele nie pomoze musisz zmienic swoje nastawioenie i swoja postawe jesli chcesz moge Ci w tym pomoc na pewno sobie poradzisz.. podaj tylko swoj nr gg. " "napisalem CI na priva... tamto jest mozliwe w 99% a co do fero przekonany w 100% nie jestem." "To akurat nie jest zwiazne z Fero.. poszukuje jak najwiekszej ilosci osob ktore sa pelnoletnie i wiedza czego chca od życia.. chca sie rozwijac i maja troche pieniedzy zeby zainwestowac w siebie.. nie bede mowil ile mozecie zyskac... jak cudowne to bedzie doswiadczenie..i jak bardzo was to rozwinie.. chetnych prosze o powiedomienie na Priv. niechce poruszac tego na forum bo to nie jest zgodne z regulaminem" Nie mam nic przeciwko, każdy chce sobie jakoś radzić, ale nie rób ze mnie wała, ok? Wszystkie te posty są publicznie dostępne, wystarczy użyć opcji "znajdź posty użytkownika". Mhm, Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 tak wiem o tym ze pisalem to na PW nie ukrywam tego. Publicznie nie zamierzam tego robic poniewaz nie bylo by to zgodne z ferum zreszta dostalem ostrzenienie i nie bede wogule tego robil. Tylko nie wmawiaj mi ze teraz proboje komus cos wcisnac temat byl o kursie na uwodzenie i sie wypowiedzialem na ten temat TYLE!!! zreszta ten kto kupil jest zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie bądź taki do przodu. Jak chcesz ze mnie robić idiotę, powodzenia. nie zamierzam robic nic jesli Ty tak uwazasz ze robie z Ciebie idiote w porzadku ale NIE CZUJ SIE IDIOTA OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nic Ci nie próbuje wmówić. Wyraziłem swoje zdanie, ty wyraziłeś swoje zdanie. Wszyscy są zadwoleni. Myślę że to koniec offtopicu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi