Gargamel Napisano 10 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2007 Zamówłem sobie próbkę pheromax tak na spróbowanie bo jakos z początku nie wierzyłem zbytnio w te fermonki Paczka doszła szybko i bezproblemowo 1 mój kontakt iii tak na pewno dodaje ten feromon pewności siebie a to kobiety lubią jakiegoś rzucania sie lasek na szyje nie zaobserwowałem ale coś było nie tak stara znajoma nie z tąd nie z owąd zaczęła zemną znów gadać i wogóle fajnie było Kolejne dawki to już był szał rozkochałem w sobie 3 kumpele przez te cuda i mało co w klubie nie odbiłem dziewczyny. U mnie to działało w ten sposób że gdy kobieta poczuła feromona stawała sie bardzo łatwa do zdobycia Ogólnie rzecz reasumując produkt godny polecenia Jak ktoś wie jak postępować z kobietami to z feromonkami niema rzeczy niemożliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzaniec Napisano 11 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2007 Gargamael strasznie podoba mi sie to ztwierdzenie: "Jak ktoś wie jak postępować z kobietami to z feromonkami niema rzeczy niemożliwych " dokładnie sie z tobą zgadzam bez postawy i umiejętności postępowania z kobietami fero nie dadzą prawie nic ale jeśli ktoś umie z nimi postępować to fero budzi w kobietkach prawdziwe bestie żądne sami wiecie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargamel Napisano 12 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2007 Fakt zadna kobieta nie wskoczy facetowi na dzide jak bedzie stał w kłońcie w klubie. Nom chyba ze jakieś ugly girl To jest taka mała fajna zabawka te fermonki jak turbina w dieslu. P.S. chyba sie uzależnie od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 14 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2007 Jakie ilości są dla ciebie najbardziej skuteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargamel Napisano 14 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2007 szczerze zawsze waliłem tyle samo raz psik za ucho z jednej strony i raz psik z drugiej strony na to perfum do clubu i raz na szyje jak jakieś spotkanko czy coś w tym stylu gdzie nie było duszno i tłoczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 17 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2007 A stosowales mniejsze dawki phero bo czyzby 2 psikniecia to nie za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargamel Napisano 17 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2007 1 psiknięcie tam gdzie jest spokojnie i ogólnie na co dzień 2 tam gdzie jest duzo ludzi i duszno (bary, cluby itp.) Żebym przedawkował nie zauważyłem po prostu jedno psiknięcie w clubie to o dupe rozbić trzeba przy rozmowie być naprawdę blisko drugiej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi