sebek29s Napisano 15 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2007 Mam czysto techniczne pytanie, jeżeli już pojawiło się ono na forum to przepraszam ale nie byłem wstanie przeczytać go „od deski do deski”. Jeżeli używamy syntetycznych feromonów, czyli są one dystrybuowane do otoczenia na podobnej zasadzie jak zwykły zapach, to skąd nasz cel (czytaj dziewczyna) ma wiedzieć, iż te feromony należą do nas, skąd ma wiedzieć na kogo zwrócić uwagę? Mam na myśli typową sytuację gdy spotykamy się w większym gronie niż 1+1 i nie jesteśmy jedynym samcem w potencjalnym promieniu działania. Oczywiście feromony działają na niewielką odległość, ale na typowym teatrze działań jak dyskoteka, gdy ścisk jak w porannym autobusie, obok obiektu ataku oprócz nas przeciska się lub jest obecnych jeszcze kilku facetów. Czy potencjalny brak efektów nie wynika z faktu, iż ofiary „pomyłkowo” wybierają innych? Czy nie należałoby tak aranżować łowów, by dziewczę nie miało wątpliwości, który to jest prawowitym właścicielem feromonów Co na to „doświadczeni” użytkownicy, jakie są wasze spostrzeżenia i przemyślenia. PS. Ja na razie czekam na moją pierwszą próbkę Pheromax. Spostrzeżenia opublikuję, na razie opracowuje scenariusze łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 15 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2007 Feromony najbardziej działają w promieniu 1 metra, więc kobieta będzie pod ich działaniem najbardziej gdy będzie blosko Ciebie. Oczywiście Będize je również wyczuwała w powietrzu po np. Calym pokoju, lecz z pewnością będzie wiedziała że jej (ewentualne) uczucie dziwnego podniecenia powodujesz (z niewyjaśnionych dla niej powodów) ty, gdy siądzie koło Ciebie, lub przejdziesz obok niej etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 16 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2007 Bardzo dobrze fero działa, gdy pojawiasz się w gronie ludzi, którzy przebywają już od dłuższego czasu w danym pomieszczeniu. Wtedy skojarzenie jest oczywiste. Dziewczyny zwracają na ciebie większą uwagę. Problem może się pojawić gdy stosujesz fero ze znajomymi. Dziewczyny będą bardziej pobudzone, zabawowe i otwarte, jednak niekoniecznie skojarzą zapach z tobą. Każdemu facetowi może być łatwiej. Tak więc, trzeba działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi