kamillK Napisano 22 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2007 jak myslicie to jest zwykly Chłit Marketindody? czy moze tam sa jakies fero? wiem ze to jest juz od bardzo baaaaaaaaardzo dlugo na naszym polskim rynku ale dzis oglalem tv i chyba z 10 reklam z tym axem bylo i jestem ciekaw co Wy o tym sadzicie i myslicie? a moze ktos uzywa i sa jakeis efekty? pytam z czystej ciekaweosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 Z tego co się orientowałem, to zwykły chwyt. Axe jest zbyt tani, by zawierał feromony. Pokażą kilka lasek w tv i ludzie kupują, zamiast trochę o temacie poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronex Napisano 14 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Ten dezodorant śmierdzi Zaluje ze kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2007 tak samo jak fero przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav Napisano 14 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2007 wczoraj oglądalem filmik na YouTubie, dwóch gosi testowalo Axe, staneli sobie na ruchliwym chodniku i jeden sie popsikal dezodorantem a drugi kamerował, żadnych efektów . Jak go znajde to wysle linka pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2007 spoko znajdz i zapodaj nam go to o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_28 Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2007 fajnie grają klimatem feromonowym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi