Damianeq Napisano 22 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2007 otóz wypróbowałem Pheromax próbke 2ml. Psiknęlem sie i moja siostra mói ze cos jej smierdzi potem, a ja nic nie czulem oprócz alkoholu :/. Poszedłem do szkoł i zadnych efektów nie było widac , wziełem na siebie jedną aplikacje i zadnych efektów nie było nawet jesli sie usmiechalem do dziewczyn, one wogule nie zwracaly uwagi (jestem zadbany i nawet przystojny), patrzyły sie jak zwykle chwilowo, nie było takich dlugich spojrzen Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 A czy robiłeś coś więcej poza uśmiechem? Pozwoliłeś im powdychać feromony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianeq Napisano 23 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 głupio jest dac powdychac dziewczynom których nieznam :/ przeciez to smierdzi szczególnie dla mojej siostry potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 23 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 Śmierdzi tylko w zbyt dużych dawkach. Gdy stosuje się małe ilości, w połączeniu z perfumami, jest ok. Perfumy z niewielką ilością feromonów pachną lepiej niż stosowane osobno. Potwierdziło to wiele dziewczyn, nawet na forum o tym kilka razy pisano. Wszystko z czego korzystasz w zbyt dużych ilościach może odpychać, zamiast przyciągać. Zmniejsz dawkę fero i zwiększ ilość perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianeq Napisano 23 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2007 ok dzięki, zobacze czy sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi