Skocz do zawartości

Moje wrażenia po przetestowaniu

kaziu18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,na początku chciałem napisać ,że często odwiedzałem to forum i przeczytałem większość postów, lecz dopiero dziś postanowiłem się zalogować i Opisać Moje Wrażenia po użyciu BtB,Npa i Pheromaxu.No więc dziś postanowiłem pojechać na zakupy,no więc wcześniej użyłem 2 krople BTB i Użyłem Perfum Chanel Allure HOme Sport ,wchodze do Sklepu Akurat był to Adidas,no wiec Wybieram co tam chce kupić nagle znalazłem wchodzę do przebieralni przymierzam ,ok pasuje biorę gdy wychodziłem z przebieralni nagle Pan obsługujący w tym sklepie wyskoczył Czy mogę Mu podać nazwę moich perfum,których dziś użyłem bo bardzo mu się spodobały,mówię sobie a co mi tam i podałem mu,podchodzę do kasa sprzedawczyni tam liczy w pewnym momencie tak jakby "zawiesiła się " ale dobra ,nagle drugi sprzedawca z tego sklepu mówi żeby temu panu dała rabat,nieraz tam kupuje może akurat mnie zapamiętam i to dlatego,no i ta pani policzyła dobra ok przy tym wszystkim była naprawdę bardzo miła druga sprzedawczyni tak samo milutka,Dobra wychodzę.ostatnio też mi się przypomniała Sytuacja na ustnej maturze z polskiego lecz wtedy nie użyłem Żadnych feromonów Pod Koniec Pan z Komisji zadał mi pytanie Jakich Używam Perfum Akurat wtedy też użyłem CHanel no więc To mógł być przypadek...ale mniejsza z Tym Dawniej Gdy testowałem Pheromax i Npa tez mi sie przypomniały 2 sytuacje.Popsikałem sie raz Pheromaxem użyłem jakiś perfum już nie pamiętam jakich i poszedłem do siorki,siostra jak to siostra bardzo uczuciowa Jak dla mnie jest,ale Gdy z Nią kilka minut pobyłem i chciałem iśc,to za H*** nie chciała mnie puścić i na siłę trzymała żebym został to już był taki dla mnie dowód ze jednak w tym coś jest,jeszcze jedną miałem sytuacje Lecz nie pamiętam czy użyłem wtedy Pheromaxu czy Npa ale gdy jechałem kiedyś z koleżanka autobusem ze szkoły którą trochę znałem lecz rzadko sie do niej odzywam gdy wróciłem do domu napisała mi na gg, jaka ja jestem głupia tak blisko miałam obok siebie takiego fajnego chłopaka a nawet nie zaczełam z nim rozmawiać.Z tego co pamiętam to są wszystkie sytuacje które pamiętam lecz od przedwczoraj używam BTB i będe pisał moje spostrzeżenia na tym forum.I prawda jest taka jeśli niby to nawet nie działa to i tak w naszej psychice stajemy sie z tym pewniejsi siebie no bo co nam to, lepiej tego użyć i być w pełni przekonani ze zrobiliśmy wszystko co w naszej w mocy żeby wypaść i zaprezentować się najlepiej,Takie jest Moje zdanie Pozdrawiam...

• 2 weeks later...