AleX Napisano 25 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2007 który spośród tych dwóch bedzie lepszy do zdobycia zaufania i ogolnie w syt społecznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2007 nie uzywalem ani tego ani tego ale jesli boisz sie ryzyka to wyprbowal bym chikare poniewaz juz wielu przetestowalo ten feromon i dziala ja osobiscie go nie uzywam wogule odstawilem fero poniewaz znalazlem inny sposob aby zdobyc kobiete i dogadywac sie z ludzmi nie bede mowil o tym na forum;) a co do BTB to wydaje mi sie ze jeszcze nikt dobrze nie przetestowal tego fero i mozesz kupowac w ciemno no chyba ze lubisz ryzyko wiedz bierz BTB chociaz podobno to jest bardziej do wyrywania dziewczyn a chikara stosuje sie na codzien wiec w sytuacjach spolecznych wydaje mi sie lepsza. ALE TAK JAK MOWILEM NA POCZATKU NIE STOSOWALEM ANI TEGO ANI TEGO MOWIE TYLKO CO INNI MOWILI zaczekaj az ktos kto przetestowal oba te fero sie wypowie:) Pozdrawiam Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix896 Napisano 26 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2007 Mam pytanie do kamillK'a: Jaki to lepszy sposob znalazles od feromonów??? jak nie chcesz pisac na forum to napisz mi na maila: matix896@wp.pl Z gory dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 26 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2007 napisalem Ci priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Facet Napisano 31 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2007 kamillK - mnie też ciekawi jaki to inny sposób znalazłeś.. choć wątpie aby był lepszy od feromonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi