biedronka00 Napisano 30 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2007 Czy któraś z Was dziewczyny stosowała lub stosuje RM? Jestem początkującym użytkownikiem feromonów. Kupiłam jakiś czas temu Pheromax Women, ale niesprawdził się, za mocny jest był mnie. Napiszcie o Waszych odczuciach po RM, plissss pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 30 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2007 Przepraszam, że się wtrącę, ale co to znaczy, że był za mocny? Był za skuteczny? Mogłabyś mi to wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann_Angel Napisano 1 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Ja stosowałam RM, ale mi się to tak średnio sprawdziło. Pheromax był jak dla mnie o wiele lepszy. Ale jeśli chcesz, to spróbuj RM, może dla ciebie akurat będzie odpowiedni. A jeszcze co do Pheromax - przeczytałam Twoje posty i myślę, że problem tkwi w tym, że za dużo stosowałaś Pheromaxa. Tego się dawkuje naprawdę niewiele, jedno psiknięcie tylko na szyje to już maksimum jak dla mnie. Dwa psiknięcia to o wiele za dużo!! Poza tym przy większej ilości feromony przestają działać,pomiętaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi