Facet Napisano 31 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2007 Witam was, Jak zapewne wiecie Pheromax jest bardzo silnie stężony i wystarczy pół aplikacji a nawet mniej aby zaczął działać i nie przedawkować.. i tu pojawia się problem, zawsze naciskam mocno na spryskiwacz bo ciężko wchodzi, a jak nacisne mocno i powoli aby uzyskać pół psiknięcia to rozlewa się po ściankach Oczywiście mogę użyć całej aplikacji (jedno psiknięcie) ale boje się przedawkować. Proszę was o informacje na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 31 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2007 Moja propozycja jest taka.Nie miałem nigdy jeszcze pheromaxa z atomizerem tylko probka.Wiec jesli atomizer(spryskiwacz) jest nakrecany na fiolke lub wciskany to go podwaz i wyciagnij go. i np po perfumach jakas mała fioleczka z atomizerem albo cos podobnego i przelac.Albo po prostu zwroc produkt i niech Ci wymienia poniewaz uniemozliwia ci to uzytkowanie bo ciezko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 1 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Możesz odkręcić atomizer i nabrać trochę płynu bezpośrednio z butelki na palec. Albo spryskiwać z większej odległości, wtedy jednak tracisz dużą ilość środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi