kkkkk0 Napisano 2 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Obecnie stosuje BTB....mam jeszce Pheromaxa ale to uzywam JAk cos lepszego sie szykuje bo juz mi sie konczy.... Przetocze swoje spostrzezenia. Otoz zastosowalem ok 1,5 2 krople BTb I perfumy HB i wyruszylem....do klubu. Nie miaelm zamiaru sie mocno bawic bo bylem jakis zmeczony i tylko piwko sobie popijalem. Stojac przy parkiecie patrzylem.co sie dzieje i takie tam. Nagle z parkietu podchodzi do mnie dziewczyna jakas i sie pyta czy z nia zatancze ....heheh ( Fajnie ) Oczywiscie sie zgodzilem jak tu odmowic...a ze jeszcze w miare.to na parkiet. Potanczylem.....i se poszedlem. bo czulem ze nie chce mi sie tanczyc to po co mam sie meczyc.. Musze ze to bylo kolejne dobre wrazenie po BTB kilka innych historyjek opisalem tez gdzies na tym forum. I tak jak ktos napisal...ze nei trzeba sie patrzec keidy zadziala fero.,,, Najlepiej zachowywac sie tak jak bys bez niego.zapomniec o nim.... A sam przypomni ci....kiedy zadziala. Ja naprzyklad wogole zapomnialem ze stsoswalem btb przed wyjscie i co mila byla reakcja;dddd Aaaa i jeszce jedno ktorys raz sie juz powtarzam...ZE SAME FERO TO TYLKO zaj***sty:* DODATEK + TWOJA OSOBOWOSC wtedy naprwde pokaze swoje mozliwosci. Ja sam bylem nie przychylny do nawiazania jakiejs rozmwoy czy cos w tym stylu....Bo ku..wa mi sie nei chialo -debil.....zaluje teraz teog a moglo byc tak dobrze.. jaks cos jeszce ciekawego mi sie zdazy napisze...;dp pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2007 Otoz BTB mam juz ponad 2 miesiace i mysle ze w swoim dzialaniu na pewno mnie zawascynowalo tylko moze nie w tym keirunku. Mialem kilka zaskakujacych sytuacji po uzyciu BTB ale to bylo juz dawno ...i jakos od 1 miesiaca nie widze efektow w jego dzialaniu pod konteksetem -dziewczyn.;d Kontakty z dziewczynami sa i nawet jak pisalem przy peirwszych tygodniach stosowania fajne... ale i to nie zawsze. A teraz co nic kompetnie nie widze jakis wyzszych efektow zainterowania moja osoba dziewczyn. nie wiem czemu stosuje tak ja na poczatku. JEDNAK MUSZE NAPISAC ze to fero ma jednak zastosowanie bardziej SPOLECZNE niz uwarunkowane to podrywu, itp. Bardzo pomagaja w kontaktach konwersacjach..;d czasem sam nie wiem co gadam.;d eheh TAkze osoby przybywajacy w moim otoczeniu geby nie zamykaja;p Mialy dzialac na całosc ludnosci mezczyzn i kobiet... u mnie w sotsunku do kobiet przecietnie dzialaly.....ALE W STOSUNKU DO mezczyzn... Musze przyznac iz te fero wplywa w moim przypadku na mezczyzn.. od tego czasy jak zaczelo dzialac na kobiety zaczelo dzialac na mezczyzn.......hee NIE O TO MI CHODZILO ALE CO TAM TEZ DORBZE.;d Stalem sie osoba ktora jest rozpoznawalna koledzy intersuja sie mna berdziej niz wtedy chodzi mi tu o ich stsunek do mnie jednym slowem tak jak na jakims poscie napisane bylo moge poweidzec ze stalem sie osobniekiem w 90% ALFA.......HEH No nic zoabczymy co dalej z teog wyniknie.... JEdnak swoje aplikacje nastawiam na podryw a nie polepszanie sptosunkow miedzyludzkich bo to i tak bylo na dobrym poziomie;p Mysle czy nie zwroci BTB i wziasc NPa efekty sa tak jak piselm ale ja pragnelem cos innego od tego BTB a wyszlo jak wszylo;p Daje mu jeszce 1 miesiac i zoabcze moze zrezygnuje;p pozdrawiam heh zachecam do PHX;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solthis Napisano 10 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2007 Jestem początkującym użytkownikiem feromonów. Za sobą mam narazie Chikare i jestem w trakcie używania BTB. Przyznam szczerze, że po chikarze efekty nie były tak widoczne jak po BTB. Te feromonki są po prostu genialne. Pomagają właśnie odbudować mi relacje z pewną dziewczyną i spisują sie nieźle Kiedyś popiliśmy sobie troszke i powiedziałem jej kilka głupich rzeczy. Od tamtej pory ledwo utrzymywaliśmy jakikolwiek kontakt (mieszkamy razem ;P). Po około 3 dniach używania BTB zacząłem zauważać zmiany. Stała się bardziej otwarta na rozmowy. Szczerze powiedziawszy to zaczyna sie do mnie momentami "kleić". Wszystko wraca na swoje miejsce Po prostu kocham te feromony i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi