ChevezDing Napisano 2 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2007 witajcie, złozyłem dzisiaj całkiem ciekawe zamowienie i teraz czekam na dostawe ( phx + chikara ) wyprobuje ta bombe na imprezce juz niebawem i postaram sie zapisac moje spostrzezenia podzielam opinie niektorych czytelnikow. z doswiadczenia wiem ze te preparaciki potrafia jedynie dac niezlego kopa w dupe zeby ruszyc Cie do przodu i na tym chyba tyle. Wobec tego nalezy okazac cos ze swojej strony nie tylko zapach ale i manewrowac jezykiem ktory potrafi zdzialac cuda oczywiscie bez skojarzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChevezDing Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2007 paczka doszła dziękuje zespołowi feromony.pl za takie solidne tempo dostawy! coż więc do dzieła. jeśli przydaży mi sie cos fajnego i godnego uwagi zapiszę to w tym poście ( po to go stworzyłem ) pozdrawiam chevez ding! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi