Skocz do zawartości

Moj pierwszy raz ;)

die

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstepie chcialem sie przywitac :)

A wiec z dniem dzisiejszym i ja dolaczylem do grona ferumowiczow, przyszla paczuszka z Pheromaxem i teraz moje pytanie, w jakich ilosciach uzywac PHX jesli jest on z kulka a nie z dyfuzorem, na wszelkich instrukacjach ktore sa dolaczone do phx oraz na forum znalazlem jedynie dawkowanie fero z rozpylaczem.

Bede wdzieczny jesli napiszecie mi ile dokladnie,aby nie przedawkowac, aa no i bede wdzieczny za info jak to jest z "przedawkowaniem". Czy np troche za uszy , troche na nadgarstki? czy jelsi jest w dwoch miejscach to ilosc ferum sie tak jakby nie "sumuje" ilosc feromonu

Mam nadzieje ze zrozumiecie na to co autor mial na mysli ;)

Pozdrawiam

Witam ja obecnie jak stosowałem sam PHx w kulce to według instrukcji.Czyli od ucha ciagnąłem kreske ok 5cm po szyiu.Potem jakoś po tygodniu robiłem tak z dwoch stron.Dawałem tez na nadgarstki.KIedy jechałem na dyskoteke to wtedy ciagnałem jedna kreske na szyi jak opisałem wyzej i na palec i wcierałem w koszulke i działa swietnie :D Najwiekszy efekt tylko zauwazysz na imprezach bo tam jest oalkohol i wszelkie hamulce sie zwalniaja u kobiet :D oraz inaczej kobieta sie czuje na imprezie niz na codzien 8)

Coz jak przedawkojesz sam mozesz sie nie nalepiej czuc i mozesz zauwazyc ze kobiety od Ciebie uciekaja,nie chca rozmawiac,patrza z byka,obgaduja

Acha i feromony sie sumuja to bez roznicy gdzie dajesz ale jesli dasz max dawke na szyje i max dawke na nadgarstki to bedzie przedawkowanie.Na poczatek jak mowiłem pociagnij jedna kreske od ucha po szyi ok 5cm.Jak mowi instrukcja testuj testuj i jeszcze raz testuj wiec potem zwiekszaj dawke zmniejszaj i obserwoj co sie dzieje :)

przedawkowanie pheromaxa nie obejmuje tego ze kobieta ,,nie chca rozmawiac,patrza z byka,obgaduja :? poprostu kto przedawkuje pheromaxa dziewczyny boją sie ciebie jestes dla nich za silnie pozadany ale to w ogole nie oznacza ze jestes dla nich mniej atrakcyjny :D

Niestety ja zauwazałem kiedy z poczatku byłem mało doswiadczony i przedawkowywałem dziewczyny uciekały odemnie,kiedy cos zagadałem patrzyły z byka a w mysli pewnie co za frajer,Ja tak to odbierałem po przedawkowaniu.Jak mozesz byc dalej tak samo atrakcyjny dla kobiet jak wywołujesz poddenerwowanie.Wiec one Cie wtedy uwazaja za jakiegos cwaniaczka,frajera...

Z mojej perspektywy wynika ze jesli przedawkujesz to poprostu bedzie okropny smrodek dla innych osob bo bedziesz miec na sobie za duzo feromonow:D druga opcja za wysokie stezenie w powietrzu i dziewczyny popadaja w dezorientacje :)

A jesli zastosujesz nawet dobra dawke i to i tak jestes odbierany jako cwaniaczek,wiele dziewczat mi to mowilo, ale to ze ktos jest kozaczkiem to jest duzy plus dla niego :D

Jak dla mnie pheromax ma lepsze dzialanie po 3-4godzinach od uzycia niz uzyty odrazu :D

hehe Po 4 godzinach on juz moze wogole nie działac według opisow producenta utrzymuje sie on skorze od 3 do 4 godzin.Wiec niewiem czy faktycznie on tak Ci lepiej działa :? Ale coz na kazdym jest wszystko inaczej :wink: