Skocz do zawartości

Feromony w szkole i w sklepie

Daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ja zarowno zauwazyłem dobry wpływ feromonów w szkole jak i w sklepie zanjomego czesto u niego przebywam.

Wiec tak w szkole zauwazyłem tak nauczycielki sa bardziej spokojne,blizej mnie zawsze przebywaja w klasie.NIe mal zawsze przyznają mi racje.Udaje mi sie czesto wyłudzic czasn dla mnie na zaliczenie sprawdzianu czy do odpowiedzi.Kiedy nie zastosowałem fero przez 3 dni Pani z Histori nie chciała mnie dopuscic do zdawania na lepsza ocene na koniec roku.Jest ona bardzo nerwowa wrecz wyszczekała mi w twarz ze nie i juz!KIedy zastosowałem BTB z daleka na mnie na korytazu patrzyła z taka duma z siebie ze dała mi kopa hehe.KIedy w koncu zaczeła sie lekcja poczuła fero bo przeciez siedze bardzo blisko biurka :D powiedziała Daniel choc zapytam Cie i miała jakies bardzo dziwne błyszczace oczy i była bardzo zadowolona.wiec zaliczyłem na 4 :D zas Pani z Biologi bardzo mnie nie lubi(uwzieła sie na mnie).Kiedy wyczuje ze jestem zielony z tematu to Daniel do odpowiedzi! no i lipa pała :? a teraz kiedy na codzien uzywam BTB to jakoś tak jak by mnie nie było nawet nie popatrzy na mnie lecz stoi blisko mojej ławki i cos tam opowiada na temat porytej biologi :D a ja swiruje takie nie winiątko hehe.Pan z Chemi zawsze kpił sobie ze mnie i mi dogadywał tez mnie chyba nie lubił kiedy mam na sobie BtB czy chikare od brata zapozyczona :D to wali mi komplementy ze duzo umie na temat chemi i ze mam dobrze dobrana fryzure oraz postawe hehe haha! to moze na temat szkoły wystarczy choc jest tego wiele nie bede juz mowił jak fero wpływa na uczniow teraz przejdzmy do biznesu mojego kumpla

Wiec tak u kupmpla w sklepie spozywczym bywam bardzo czesto przychodza tam stałem klientki z osiedla oraz przejezdzajacy.KIedy jestem u niego kobiety zerkaja na mnie i na niego sa troche zmieszane przybywaja co chwile a cos tam zapomniałam,albo co to za nowa gazetka i sobie przegladaja i wala usmieszki.Kumpel oczywiscie zna moja tajemnice raz mu dałem sie smarnac specyfikiem chikara.I dzwoni do mnie przed wczoraj wieczorem i TY kur** to jest za*****te i mowi ze mam mu to pozyczyc mowi klientki to nie mal ze by nie siedziały tam z nim godzine.Mowi towarek schodził mężczyźni zaczeli mu tam opowiadac o pracy jak to ciezko,ale jakos płaca,jeden mu naopowiadał ze pracuje w mercedesie i tam zarabia kupe kasy itd.Kumpel powiedział ze musi sobie zakupic specyfik tego typu bo interes sie kreci 3 razy szybciej i wzbudza zainteresowanie jego osobą no Feromony.pl chyba beda mialy nowego klienta poleciłem mu ta strone i mowiłem jako cos to tam tylko zakupisz skutecze feromony :D WIec tak według mnie do biznesu to najlepsze sa BTB ale tesz do podruwy oraz Chikara reszta fero niewiem nie stosowałem no i pheromax ale PHX tylko na podrywy tez to zauwazyłem ze tylko do tego sie nadaje :D KOlega tez powiedział ze za nim zakupi specyfik mam byc u niego w sklepie.NIeraz klientki sie pytaja go a co kolegi nie ma szkoda kupia co maja zakupic i ida sobie hehe a kiedy jestem ja zeby przedłuzyc czas wdychania fero hehe wymyslaja cos o to na obiad bym zrobiła to jeszcze to to i to, moze ten napoj,moze wino itd. HEhe powiem tak zycie z fero jest kolorowe i piekne.....