kkkkk0 Napisano 10 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Otoz uzywam feromony BTb i PHeromaxy. JEstem bardzo zadowolony z ich dzialaniu. O prodkucie poweidzielm kumplowi ktory byl ciekawy jak dziala ten specyfik. Kilka razy sprysnelem go Pheromaxem oczywiscie na imprezie jednak jego skutki zobaczyl dopeiro za ktoryms razem. BYl oszolomiony ze jest takie cos... bo jak mowil TO DZIala nie jakas nowa podpucha. (SPrawdzil to na dziewczynach). JEgo rodzice maja sklep z ubraniami wiec od czasu do czasu jego sprzedaje w ich sklepie. Wakacje sie zaczynaja wiec On i ja chcielem cos zarobic. Spytal sie rodzicow czy mozemy z tydzien postprzedawac w sklepie aby cos niecos zarobic. Rodzice sie zgodzili. Nastepnego dnia przyszlismy do "pracy" ruch jak ruch w sklepie klijenci przychodza odchodza . Oczywiscie uzylismy troszke Fero , bo do tego sklepu fajne laski przychodza....i teog tamtego heh;d . Rodzice powiedzieli jezeli sprzedamy duzo towaru to dostaniemy wiecej kasy taki Gratis hehe;d. Osoby kupujace u nas byly bardzo podekscytowane nasza osoba. pytaly sie ciagle , rozwiajly tematy na temat mody byly usmiechniete i nawet sie radzily w ktorym ciuchu jest im lepiej. AJ.......... cieszylismy sie ze sa tak zainterowane. NAwet umowilismy sie z kolezankami ktore przyszly do sklepu zeby cos kupic , na spotkanie wczesniej tylko znalismy je na slowo CZEsc - CZEsc. Ale punkt kulminacyjny byl keidy to wpadl mi do glowy pomysl żeby kilka wieszakow z bluzkami psiknac Pheromaxem. CZytalem na forum temat o uzywaniu fero na ubraniach i wiem o tym cos niecos. Kilka psikniec , zeby nie przesadzic..... i odswiezacz. i Jazda patrzec na reakcje. BYlem POD WRAZENIEM KIEDY to ubrania z tych wieszakow zchodzily jak cieple bluzeczki ...moj kumpel takze. MUsze napisac ze nie smierdzialo od nich tak jak to pisze na forum. Osoby wchodzace do sklepu odrazu keirowaly sie w strone tych ciuchow.... z kumplem bylismy tak zaskoczenie k***a mac myslimy to naprwde dziala......i w pianie..;d nie wiedzielm ze fero ma jednak taki wplyw na osoby tam kupujace....ktore wiekszasc rzeczy kupuwaly tam gdzie przyksniecie bylo feromonami. Aj ... kase zarobilimy rodzice byli zaskoczeni..... TAkie to wydarzenie sie zdazylo przy pomocy Feromonow. NArazie nie pracujemy tam ale jak tylko zdazy sie taka okazja....zakupimy fero i znowu zastsujem zoabczymy czy to dalej bedzie dzialalo. DZiekuje ferum za taka rzecz.;d Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny Napisano 14 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Tez pracuje w sklepie i mam zamiar zrobic podobny test zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2007 eheh oplaca sie.... TYlko szkoda FEro... wylewac tyle na te ciuchu ( przeciez 1 zł on nie kosztuje ) JA nie wiem czemu jakos Go nie załowalem ... Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi