jaca Napisano 28 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Witam wszystkich: Zamówiłem próbkę pheromaxu - paczka przyszła nadspodziewanie szybko. Od razu przystąpiłem do działania. Zaaplikowałem raz na palec i rozsmarowałem na szyi i za uszami - nie wiem o co wszystkich chodzi, ale wszystko jest bardzo proste i nie wydaje mi się, że są jakiekolwiek problemy z aplikacją. Poszedłem do dziewczyny, o którą się staram i zauważyłem jej większe zainteresowanie. Co rozmawialiśmy, to ona wtapiała we mnie swój wzrok, jednak jak zwykle unikała kontaktu fizycznego, jak przypadkowe muśnięcie ręki (no wiecie o co chodzi wyszliśmy na dwór i zauważyłem, że już mniej się tak na mnie patrzy, ale nadal coś jest na rzeczy. Potem pożegnaliśmy się i poszedłem w swoją stronę.... W skali od 1-10 jak na pierwszy raz to według mnie to 6,5. A jak wy myślicie? Potrzeba czasu i więcej spotkań? Czy może za mało zaaplikowałem tej próbki? A może to działa właściwie, tylko ja coś źle robię? Napiszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 28 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Nie da się jednoznacznie określić co zrobiłeś nie tak, każdy jest inny. Musielibyśmy znać i ją i Ciebie, aby na to pytanie odpowiedzieć. Po prostu testuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2007 jeszcze powiem, ze pheromax przykryłem dezodorantem AXE Afrika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 28 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2007 dyzydorantem nie za bardzo perfumy uzyj ladne.. lepiej.... JAk mowisz to byl pierwszy raz to nic nie zanczy.....nie za kazdym razem zoabcysz dzialanie fero ale teraz jak piszesz zoabczyles.....testuj kilakrotnie to zoabczysz......jeszce cie tak zaskoczy ze sam nie bedziesz wierzyl hehe;d A i sam musisz testowac odpoweidnia dla siebie dawke dopasowac widac teraz dobrze zaaplikowales jezeli widzieles jakas roznice w zachowaniu . testuj.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2007 ok. dzięki za rady. tak też zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi