dna1972 Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2007 Witam wzystkich. Bardzo proszę Was o opinie na temat działania tych dwóch feromonów. Jestem tu nowa, przeczytałam forum prawie od deski do deski ale nie moge znaleźć jednoznacznej opinii na temat tego który z feromonów ( BTB, pheromax) sprawdza się lepiej podczas wieczornych wyjść Chciałam dokonać zakupu ale nie wiem na który produkt się zdecydować. Jak wiadomo, cena jest dosyć wysoka i kupując chciałabym trafić w przysłowiową dziesiątkę. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2007 Pheromax...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2007 Polecasz pheromax, a nie próbowałeś[aś] BTB. Tak przynajmniej wynika z twojego opisu testowanych feromonów... Blahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2007 Akurat posaidam PHX i BTB eeeeeeeee............ A opis jeszcze nie zmienilem....c..lu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag Napisano 6 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2007 Phx. Btb same, mam wrażenie że nie działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 15 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2007 To było zmienić "c.ulu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi