Sephiroth Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Wnoszę :0:) (jak to oficjalnie brzmi......;P ale to tak żartem;p:)) o dodanie Perception do tabeli zastosowań i do tabeli badań, bo sądzę, że wiele osób cyhciałoby się o nich więcej dowiedziec;D W sumie już pojutrze (za dwa dni?) doweim się co to jest z pierwszej ręki, gdyż właśnie zamówiłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 15 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Bez obrazy, ale takie sprawy to powinno się wnosić mailem na feromony.pl (zakładka 'potrzebuję pomocy'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Uwagi techniczneInformacje związane z funkcjonowaniem serwisu, zamówieniami, wysyłką paczek, etc. po to chyba jest ten dział... myślę, że taki post może jakby coś poprzec więcej osób, a pojedynczego listu do feromony.pl nie zobaczy nikt poza odbiorcą i nadawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 15 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Przepraszam, ale po co komu to? Jest to tylko mała drobnostka. Ale chwila, pochwalę Cię, sam zwracam uwagę na szczególy, ale nie są one chyba aż tak istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Wszystko, co jest w tym serwisie, o czym rozmawiamy i czym się dzielimy składa sie ze szczegółow, które razem tworzą całośc:P No, ale koniec o tym, temat jest, nie zaśmiecajmy go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 15 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Dobra, niech Ci będzie. Ale widzisz, i tak i tak nie ma Perception w "na skróty". EDIT; "Diabeł tkwi w szczegółach". I zobacz sam na moje wypowiedzi- o jakie szczegóły sam się czepiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi