Michal Napisano 10 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2007 Testowaliscie moze aplikacje fero w jakich miejscach najlepiej dziala ,bo mam wrazenie ze jesli zaaplikuje PHX na szyij CHK na wlosach to działanie lux na imprezie a na drugi dzien tak samo zaaplikuje a efekty minimalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2007 A może na drugi dzień część feromonów zostaje na Tobie (niedokładne zmycie) i po ponownej aplikacji masz na sobie za dużo tej chemii... Efekty takiego przesadzenia znamy... Skoro dobrze działają w miejscach na które aktualnie aplikujesz, więc po co się pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 To dość trudny orzech do zgryźienia, ale ja mam pytanie odnośnie ponownego aplikowania tego samego dnia, bo przecierz nie będę się mył co 4 do 6 godzin po jednej aplikacji, aby za moment powtórzyc to ponownie, czasami nawet jak bym chciał tak zrobić to nie mam takiej mozliwości bo np. nie wyrwe się z imprezy aby znaleźć prysznic... A odpowiednia dawka to KLUCZ do efektywnego działania fero. Na pewno wielu z was aplikuje ponownie tego samego dnia po jakimś czasie, I TU moje pytanie : napiszcie proszę jaki mniejwięcej czas po pierwzej aplikacji upływa zanim ponownie zaaplikujecie? , I UWAGA żeby to był czas po którym nadal widzicie pozytywne skutki działania fero bo to b. ważne. Jestem szczupły, wysportowany i mam dość szybką przemianę materii..więc szybciej wydzielam ciepło a co za tym idzie fero szybciej się ulatniają (a to z kolei zwiększa stężenie w powietrzu - to tak na marginesie ).proszę wziąć to pod uwagę odpowiadając na moje pytanie....z góry dzięki pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 ja aplikowalem ponownie od 4 do 6h ale pozniej z tego zrezygnowalem 1 raz i jest gitara ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 Jedna aplikacji i jest ok czasem ale rzadko bralem z soba fera ale to tego jeszcze trzeba perfumy i ....po co sie tak bawic............ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi