mlody33 Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2007 Witam wszystkich FEROmonowiczów. Mam małe pytanie dotyczące feromonów Love & Desire. Zamówiłem z ciekawości i dopiero zaczynam eksperymentowac. Czy ktoś może się wypowiedziec na temat tych perfum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2007 "Szukaj"- było o tym dużo. Uprzedzam jednak, że nie znajdziesz pozytywnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2007 szczerze dałes ciała.To nie sa feromony tylko perfumy i to bardzi niskiej klasy ja nie rozumie prawdziwe feromony mozna tylko kupic na feromony.pl no i na allegro widziałem relationschip magic i nic po za tym.jesli masz mozliwosc zwrotu to zwroc to i zainwestuj w cos na stronie powyzej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2007 dales ciala stary... tak samo jak ja teraz chce sie tego pozbyc... pewnie dales 99 zł bylo napisac sprzedalbym za 50;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody33 Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2007 No i wszystko jasne A co byście polecili tak w miarę wydajnego do 300 zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 14 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2007 http://www.feromony.pl/produkty Chikara, Pheromax, BTB, 2 razy NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi