Skocz do zawartości

Prośba początkującego

wesol777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam pytanie dotyczące ilości i sposobu dawkowania feromonów.

Po przeczytaniu większości tematów związanych z próbką pheromaxu ( bo takową posiadam) niczego sensownego się nie dowiedziałem. Wiem, mogą nudzić was ciągłe tłumaczenia tzw. newbies, ale bardzo bym prosił o odpowiedź.

A więc, widziałem jakiś niemiecki program o Pheromaxie. Koleś miał opakowanie 14ml i psikał się takim sposobem: jeden "psik" :) na nadgarstek, rozcierał o drugi(nadgarstek:) ), następnie oboma nadgarstkami smarował mniej więcej tak za uszami.

Czy to dobry sposób na używanie specyfiku?( próbki!!)

Słyszałem także że można dawkować na palec i rozcierać; psikać bezpośrednio na szyje;itd.

Co wy "pro" 8) radzicie.

Drugi watek odnośnie dawki. Jedni piszą dociskać do połowy, inni natomiast do końca? Czyli w końcu jak:P?

Z góry dziękuje na odpowiedzi i prosiłbym o rady w kontekście używania PRÓBKI!!!( tej z atomizerem, p.s. dostałem wersję w bardzo małym pojemniku-prawie pełnym-zapewne pojemnik o pojemności 2,5ml)

A instrukcji to nie ma???

Połowa psiknięcia to podstawowa dawka dla dużego flakonu., jedno psiknięcie to dawka dla próbki 2,5ml. Oczywiście można zwiększyć to podwójnie, ale najlepiej stosować niewielkie dawki.

tez mam probke phx i instrukcja byla... ale jest bardzo niejasna: sa wyrazenia takie jak "mala dawka", " duza dawka" itp. dla osoby poczatkujacej jest troche ciezkie do rozgryzienia, a jak wiadomo dawkowanie feromonow jest bardzo istotne. ja osobiscie psikam 1raz na szyje i rozsmarowuje nadgarstkami ( moze smiesznie to brzmi, a jeszcze smieszniej wyglada ale moim zdaniem jest ok)

pozrdawiam