Soc Napisano 24 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2007 Witam. Zamówiłem sobie Pheromax 14 ml. Niedługo dostanę paczkę, więc pomyślałem, że warto będzie opisywać swoje przeżycia, przygody i wrażenia po jego zastosowaniu. Oczywiście w celu konsultacji oraz aby pomóc tym, którzy są niezdecydowani. Wcześniej, gdy usłyszałem o feromonach chciałem zdecydować się na zakup takich jak Love&Desire itd. Ale jako osobnik chytry na kasę, sprawdziłem w przeglądarce google opinie na ich temat i tak trafiłem na ferum.pl. Czy dobrze trafiłem? Przypuszczam że tak, ale to się jeszcze okaże Może przedstawię z grubsza zarysy mojej postaci: Nigdy nie miałem większych problemów z dziewczynami, oprócz jednego - te, na których mi zależało, zawsze uważały mnie za przyjaciela. Dzięki czemu "mam" teraz wiele ładnych znajomych, które mają do mnie bezgraniczne zaufanie i utrzymuje z nimi dość dobry kontakt. Dobrze? Owszem, ale nie o to mi chodziło. Jest to jeden z powodów, dzięki któremu zdecydowałem się na zakup feromonów. Z drugiej strony, brak mi po trochu wiary w siebie. Raczej nie widać tego z zewnątrz, bo to maskuje. Mimo tego, problem zostaje i w niektórych sytuacjach może przeszkadzać. Sukces jest zależny od prawidłowego podejścia, bądź postawy w stosunku do wybranego celu - brak pewności siebie, na pewno nie pomoże. To chyba na tyle. Jutro dostanę paczkę i w najbliższym, wolnym czasie dodam trochę konkretów do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi