Bad Boy Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 witam to mój pierwszy post na tym forum ale przeglądałem go już od 3 miesięcy mam takie pytanie do tych bardziej doświadczonych...chce sobie zakupić te feromony ale nie stać mnie na takie za 260zł pheromax więc bardzo bym prosił jak ktoś może zobaczyć na te czy też są skuteczne dzięki z góry pozdrawiam http://www.allegro.pl/item217386566__bez_zapachowe_for_men_esencja_absolutny_hit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futu Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 witaj na forum, powiadasz, ze nie stac Cie... no dobra, wes pod uwage ze pheromax na feromony.pl kosztuje 269zl ale jest to cena za 14ml, w ofercie na allegro placisz 120zl za 7ml czyli ceny sa bardzo podobne, pozatym mozesz kubic probke pheromax, lub 5ml npa za 126zl. npa sa mocno stezone. generalnie kiedys kupilem podrobke feromonow na allego i nie ufam ludziom ktorze tam sprzedaja "feromony" na feromony.pl masz wysoka jakosc, rabaty, szybka obsluge, anonimowosc oraz gwarancje, jezeli nie spodobjaja Ci sie feromony, mozesz je zwrocic ( musisz miec paragon ) przelicz co bardziej sie oplaca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz-chudy Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 zwroccie uwage na opis przedniotu. Nie przypomina on Wam czegos?? Dokladnie przeciez to kopiuj-wklej ze strony feromony.pl. jest to pomieszany opis pheromax'u i npa. Ja bym tego nie tykal bo to pewnie jakies naciagactwo. A tu jak Ci sie nie spodoba to mozesz oddac i kase Ci zwroca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad Boy Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 hmm a mógłbym dostać konkretne namiary...jak to kupić strone itd jestem świezak w tych sprawach a tu widze pełno doświadczonych osób...bardzo bym prosił o pomoc gdzie to kupić i jak przeprowadzić tranzakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 Feromony.pl Zamów sobie probke pheromaxu albo tez dwie na zapas i bedzie Lux P.s nigdy nie kupuj feromonow na allegro bo to tylko zwykły szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad Boy Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2007 jak kupie ten pheromax to tam bedzie wszystko jak je uzywać i w jakich ilościach itd?a swoją drogą to dzieki ze daliście mi rade zebym nie kupował tego dziadostwa na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futu Napisano 2 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2007 dostaniesz ulotke jak uzywac pheromaxa, na forum masz tez wiele wątków na ten temat, ktore moim zdaniem sa bedziej wartosciowe, poniewaz sprawdzone przez uzytkownikow, jednak polecam przeczytanie ulotki jak i postow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 3 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2007 Kup PHX i bedziesz zadowolony. Ja ostatnio nawyczyniałem super akcje i poprostu i nie wierzyłem, że mam tak wielka moc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 3 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2007 A co się stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2007 Ja bym na twoim miejscu kupił sobie NPA jesli faktycznie masz mało kaski... probka pheromaxu skonczy Ci sie nawet sie nie kapniesz.A NPA bedziesz miał i miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi