grand-19 Napisano 7 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2007 Mam takie pytanie bo...spotykam się z pewną dziewczyną. Widzieliśmy się 4 razy. Fajnie nam sie rozmawia. Zdążyłem się w niej zakochać. Chciałbym z nia być. Feromony Perception coś pomoga? Jeśli je zastosuje to "namówią" one moją wybrankę do tego byśmy np. zaczęli sie całować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 7 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2007 Namowic to na pewno nienamowia ale troche pomogą A o reszte sam musisz sie postarac Sprobuj ja pocałowac a wtedy sie przekonasz nic nie tracisz tym bardziej mozesz tylko zyskac:) A co do perception to one na ogol sa dobre w warukach socjalnych na podryw sa słabe Wiem ze swojej perspektywy ze do takich celow spisuje sie bardzo dobrze pheromax zadna laska nieodmowi pocałunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 8 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2007 zgadzam sie to tego typu sprawy najlepiej nadaje sie Pheromax lub NPA..d pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi