Oliwka Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Pytania brzmi jak wyżej. Jak uwieść żonatego faceta? Lubimy się nawzajem, on na mnie działa bez żadnych feromonów (chociaż diabli go tam wiedzą tak naprawdę ) wydaje mi się ze ja na niego też ale on się boi przystąpić do ataku. Poradźcie coś ludzie, żeby dobrze na niego zadziałało, co mam kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Give him better sex!! Kup sobie pheromax dla kobiet jak chcesz no i wyjdź z inicjatywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Give him better sex!! Kup sobie pheromax dla kobiet jak chcesz no i wyjdź z inicjatywą. Dokładnie. Najlepsza opcja. Przede wszystkim rozmowa- nie tylko o błahych, codziennych sprawach. Może zaproś go na kolację, poproś aby doradził w sklepie przy wyborze seksownych dżinsów czy innych ciuchów. Możliwości jest wiele. Jeśli macie dobry kontakt to powinno pójść gładko. A jeśli on jest żonaty, to raczej będzie wiedział co dalej robić Chociaż z drugiej strony- moim zdaniem- podryw żonatego feceta jest po prostu chamski. Zamień się rolą z jego żoną i pomyśl, że ona podrywa Twojego męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Chociaż z drugiej strony- moim zdaniem- podryw żonatego feceta jest po prostu chamski. Zamień się rolą z jego żoną i pomyśl, że ona podrywa Twojego męża... popieram...zastanow sie najpierw i napisz co da Ci ten zwiazek?? i czy naprawde warto psuc małzenstwo dla swoich zachcianek?? no chyba ze by bylo jak w moim przypadku kiedy "on" bil swoja kobiete.. ale wydaje mi sie ze ona gonie bila wiec nie radze robic tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwka Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Spokojnie ludzie! ja nie zamierzam rozbijać małżeństwa, chcialabym wytestować na nim to i owo bo akurat on mnie kręci, a z żonatymi nie chodzi się na randki tylko do łózka i to nie z miłości tylko dla ewentualnej przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmina888 Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Ale z ciebie szm**a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwka Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Nie sądź żebyś sama nie była sądzona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auri Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Podłe i przedmiotowe...To do Ciebie wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2007 Kolko rozancowe sie znalazlo!!!!!!!!!! Gadajcie na temat bo Wasze poglady na temat moralnosci g**no ludzi interesuja i nic nie zmiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2007 Ale z ciebie szm**a... licz sie ze słowami...tu nie oceniamy kogos za cos! choc fakt to co zamierzasz jest nie smaczne i radzilbym Ci zabrac sie za jakiegos nie zonatego faceta tak dla czystej ekologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwka Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2007 Poradźcie! Poczytałam trochę na forum, jedni chwalą Alchemy inni Pheromax. Zastanawiam się który wybrac a może obydwa zamówic? Czy ktoś szczerze może doradzić że ktoryś z tych produktów na pewno zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soc Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2007 Zamów dwa. Jak spróbuj pheromaxa z alchemy, potem obu środków oddzielnie. Jeśli połączenie Cię zadowoli, ok. Jeśli zauważysz oczekiwane skutki po pheromaxie, a po alchemy nie - możesz, zwrócić je. Bądź na odwrót. Chyba to lepsze polegać na sobie, niż na innych w tak indywidualnych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi